Nakoupeno za: 0 Kč

Provozovatel

Vlasta Waliyah Vyhnankova
---
----- ---

IČO: 63896354
(Firma není plátcem DPH)

Tel.: 606680435

E-mail | HOT-LINE

Vlasta Waliyah Vyhnánková
Fyzická osoba zapsaná v Živnostenském rejstříku od 30.4.2007




Novinky e-mailem

Zadejte svůj e-mail a budete informováni o novinkách a výhodných akcích.

Zadáním registrovaného e-mailu novinky odhlásíte.

Doporučte nás

Domníváte se, že by naše stránky mohly zajímat někoho z Vašich přátel či známých?
» Doporučte nás!

Počítadlo

TOPlist

Tisk stránky

Hotové indické kari Palak Paneer

Výrobce:Vimal Agro Products Pvt. Ltd.
Katalog. číslo:608
Hmotnost položky:300 kg
Naše cena: 59 Kč
Skladem:zboží je skladem

ks
Přidat do oblíbených položek | Poslat e-mailem

300g, Hotové indické kari Palak Paneer - Čerstvý indický sýr typu cottage v kořeněném špenátovém krému.
Kari je středně pálivé (medium).

Hotové kari od indického výrobce Vimal je velmi populární pro výraznou lahodnou chuť a vyváženou kombinaci koření.

Kari Palak paneer je typické pro oblast severní Indie. Čerstvé špenátové listy a jemný sýr panýr tvoří neobvyklou delikátní kombinaci. Kari je dochuceno chilli a směsí indického koření.

Složení: špenát 48%, cottage sýr 20%, cibule 12%, voda, přepuštěné máslo, máslo, kukuřičná mouka, sůl, chilli, koriandr, zázvor, česnek, římský kmín, černý pepř, kyselina citrónová E330.

Skladujte v suchu a chladu. Země původu Indie.


Způsob přípravy:

1) Z papírové krabičky vyjměte sáček s kari. V neporušeném sáčku vložte do vařící vody na 5-7 minut. Sáček vyjměte z vody, rozřízněte a servírujte.

2) Z papírové krabičky vyjměte sáček s kari. Sáček rozřízněte, kari nalijte do misky. Vložte do mikrovlnné trouby na plný výkon a ohřívejte 2-3 minuty.

(18.10.2017) Palak peneer - neboli sýr ve špenátovém krému - je další z řady hotovek „ohřát a sníst“ od výrobce Vimal, které jsem vyzkoušela. Na obalu je označena jemná „dvou-papričková“ pálivost. Ačkoliv produkty Vimal jsou obvykle pálivější než by danému označení odpovídalo, u kari Palak paneer to neplatí.

Špenát je vařený v páře několik hodin na nejnižší možnou teplotu, čímž si zachová čertvou chuť a svěží zelenou jemnost. Indický sýr paneer, který je vyráběn z tučného mléka, je sám o sobě také velmi jemný. Koření (a to včetně chilli) tu tedy výrazně sráží jemná chuť špenátu se sýrem. Vše dohromady tvoří perfektně vyladěnou kombinaci. Z celého kari mi nejvýrazněji vystupovala chuť (čerstvého) špenátu, chilli a – překvapivě hořčice… Což je trochu zvláštní, protože koření hořčice v tomto kari vůbec není. Holt bez nadsázky – Palak panýr je kari, které rozehraje fantazii všech vašich smyslů… ;-)



Zpět na předchozí stránku.

© 2017 Vlasta Waliyah Vyhnankova Všechna práva vyhrazena.

Aplikace pro Internetový obchod EasyShop® 3.9 © IT STUDIO s.r.o.