Nakoupeno za: 0 Kč
Vyhledávání
Důležité informace
Provozovatel
Vlasta Waliyah Vyhnankova
---
----- ---
IČO: 63896354
(Firma není plátcem DPH)
Tel.: 606680435
Vlasta Waliyah Vyhnánková
Fyzická osoba zapsaná v Živnostenském rejstříku od 30.4.2007
Novinky e-mailem
Doporučte nás
Domníváte se, že by naše stránky mohly zajímat někoho z Vašich přátel či známých?
» Doporučte nás!
Rychlé přihlášení
375g, Hotová omáčka na tradiční indické kari Nihari
Tradiční aromatická omáčka se směsí indického koření vhodná zejména pro kari s masem.
Přidejte jen maso (není součástí balení)
1 balení = 3 porce
Pálivost: už je celkem znát (2 ze 3 papriček). Do omáčky doporučuji přidat kelímek sladké smetany.
Složení: voda, cibule, slunečnicový olej, koření nihari masala, zázvor, pšeničná mouka, sůl, česnek, červené chilli, kurkuma, kyselina E330.
Může obsahovat stopy ořechů,arašídů,mouky,glutenu a sezamu.
Bez umělých konzervantů, barviv a příchutí.
Skladujte na suchém chladném místě. Po otevření uchovejte v lednici a spotřebujte do 3 dnů.
Způsob přípravy: 400g jehněčího masa* nakrájeného na kostky opečte na oleji. Opečené maso zalijte 500ml vody a vařte dokud maso není měkké (25-30 minut). Přidejte obsah sáčku s omáčkou na indické kari. Zakryté vařte 10 minut dokud omáčka nezahoustne.
Před podáváním můžete dochutit čerstvým zázvorem,koriandrovými listy a citronovou šťávou. *Doporučené jehněčí maso můžete nahradit hovězím, kuřecím apod.
Nutriční hodnoty na 100g: energie 586,45 KJ; tuk 7,5g; z toho saturované 1g; karbohydráty 15,4g; z toho cukry 1,8g; vláknina 4,4g; proteiny 2,8g; sůl 1,41g.
Země původu Indie. Vyrobeno pro anglickou společnost Indo European Foods Ltd.
Vyzkoušejte některý z mých osvědčených receptů a uvařte si vlastní kari! Jde to snáz, než čekáte! :-) Recepty najdete vždy pod detailem produktu:
Kuřecí Tikka Masala v kokosové omáčce (bez chilli): Kokosové mléko AROY-D, 400ml
Jehněčí kari: Bobkový list TRS 20g
Keema Biryani: Biryani z mletého masa se zeleným hráškem: Basmati rýže Shalamar 5 kg
Mohlo by vás také zajímat:
Padesát receptů indické kuchyně promíchané v pikantním sladko-kyselém příběhu... :-)
V knížce najdete nejen některé recepty z těchto stránek, ale i ty které jsem zde ještě neměla čas uveřejnit, například: Kuřecí balti kari s hráškem a panýrem, Hovězí Bombaj byriani, Kuře karahi v mátové omáčce, Jehněčí kari s cuketou a mnoho dalších...
Knižní antoace:
Všechny chutě Indie, okořeněné špetkou lásky! Co vás čeká, když se rozhodnete, navzdory skepsi vašeho okolí, otevřít si obchod s indickým kořením a proniknout do tajů této orientální kuchyně? A co když vám to celé ještě okoření láska? (Celá anotace a ukázka z knihy zde: Mango, láska a kari)
Zpět na předchozí stránku.
© 2019 Vlasta Waliyah Vyhnankova Všechna práva vyhrazena. Zobrazit panel o souborech cookie.
Aplikace pro Internetový obchod EasyShop® 3.9 © IT STUDIO s.r.o.