Nakoupeno za: 0 Kč

Provozovatel

Vlasta Waliyah Vyhnankova
---
----- ---

IČO: 63896354
(Firma není plátcem DPH)

Tel.: 606680435

E-mail | HOT-LINE

Vlasta Waliyah Vyhnánková
Fyzická osoba zapsaná v Živnostenském rejstříku od 30.4.2007




Novinky e-mailem

Zadejte svůj e-mail a budete informováni o novinkách a výhodných akcích.

Zadáním registrovaného e-mailu novinky odhlásíte.

Doporučte nás

Domníváte se, že by naše stránky mohly zajímat někoho z Vašich přátel či známých?
» Doporučte nás!

Počítadlo

TOPlist

Tisk stránky

Pepř černý mletý 100g

Pepř černý mletý TRS 100g
Výrobce:TRS
Katalog. číslo:31260
Hmotnost položky:0.102 kg
Naše cena: 75 Kč
Skladem:zboží je skladem

ks
Přidat do oblíbených položek | Poslat e-mailem

100gr Pepř černý mletý

Složení: jednodruhové koření Pepř černý mletý. Země původu Indie. Vyrobeno v Anglii.
Skladujte v suchu a chladu.

Černý pepř má aromatickou dráždivou a pikantní chuť. Toto koření také napomáhá při detoxikaci organismu.

Domácí krémový sýr

Odlehčený čerstvý start do nového roku si žádá odlehčený a čerstvý jídelníček! Domácí krémový sýr jsem chtěla vyzkoušet už dávno. Připravíte ho s minimem ingrediencí a v nekonečně mnoha variantách – ať už čistě přírodní chuti jen s trochou soli nebo s bylinkami, nasekanými olivami, sušenými rajčaty s bazalkou nebo i s kousky uzeniny. Já jsem tentokrát přidala kopr a jemně pokrájenou červenou cibuli. V kombinaci s domácími bagetkami (posypané mořskou solí a černuchou (Cibulové semínko, Černucha setá 100g)) a sklenkou červeného vína neměl pomazánkový sýr chybičku. Už se těším na další kombinace…

Potřebujete: 1 litr plnotučného mléka (minimálně 3,5% tuku), lžíci až dvě octa, ½ šálku bílého jogurtu (množství je odvislé od výsledné konzistence připravovaného sýra, přidávejte tedy jogurt postupně po lžících). K dochucení hotového sýra: sůl, pepř (Pepř černý mletý 100g), citrónová šťáva, kopr, jemně pokrájená červená cibule.

Příprava je velmi jednoduchá: Nejdříve si udělejte klasický panýr: V hrnci zahřejte mléko a přiveďte k varu. Za stálého míchání povařte dvě minuty a přilejte ocet. Z mléka se ihned oddělí syrovátka. Ještě pár minut vařte a míchejte. (Podrobně o přípravě panýru včetně fotek zde: Výroba indického sýru Panýr )

Slijte přes cedník vystlaný plátýnkem a zachycený sýr propláchněte pod tekoucí vlažnou vodou. Plátýnko pevně zabalte, konce dobře utáhněte a panýr pořádně a několikrát po sobě vyždímejte, aby z něj odtekla všechna přebytečná voda.

Přendejte do misky a hrudky sýra rozmixujte nebo vyšlehejte spolu s bílým jogurtem dohladka. Podle chuti dosolte, opepřete, vmíchejte nasekaný kopr i cibulku a zakápněte čerstvou citrónovou šťávou. Podávejte chlazené.



Zpět na předchozí stránku.

© 2019 Vlasta Waliyah Vyhnankova Všechna práva vyhrazena. Zobrazit panel o souborech cookie.

Aplikace pro Internetový obchod EasyShop® 3.9 © IT STUDIO s.r.o.