Nakoupeno za: 0 Kč

Provozovatel

Vlasta Waliyah Vyhnankova
---
----- ---

IČO: 63896354
(Firma není plátcem DPH)

Tel.: 606680435

E-mail | HOT-LINE

Vlasta Waliyah Vyhnánková
Fyzická osoba zapsaná v Živnostenském rejstříku od 30.4.2007




Novinky e-mailem

Zadejte svůj e-mail a budete informováni o novinkách a výhodných akcích.

Zadáním registrovaného e-mailu novinky odhlásíte.

Doporučte nás

Domníváte se, že by naše stránky mohly zajímat někoho z Vašich přátel či známých?
» Doporučte nás!

Počítadlo

TOPlist

Tisk stránky

Loupaná rajčata v tomatovém nálevu 400g

Loupaná rajčata v tomatovém nálevu TRS 400g
Obsahuje recept
Výrobce:TRS
Katalog. číslo:19073
Hmotnost položky:0.403 kg
Naše cena: 48 Kč
Skladem:zboží je skladem

ks
Přidat do oblíbených položek | Poslat e-mailem

400g, Loupaná rajčata v tomatovém nálevu (Peeled Plum Tomatoes)

Italská oválná rajčata prémiové kvality v rajském nálevu pro přípravu chutných polévek, omáček k masům i těstovinám, náplním do slaných koláčů apod.

Složení: loupaná oválná rajčata, tomatová šťáva, sůl, kyselina citrónová E330.

Skladujte v suchu a chladu. Země původu Itálie.

Červená polévka z italských rajčat s bylinkovou bagetou 

Na 4 porce polévky potřebujete: 2 velké bagety, 2 plechovky loupaných italských rajčat (Loupaná rajčata v tomatovém nálevu 400g), 2 rajské protlaky, 1 zakysanou smetanu, olivový olej, 2 menší červené cibule, 6 stroužků česneku, sůl, pepř, hnědý cukr,  čerstvou bazalku, tymián.

1. Velkou francouzskou bagetu nejdříve rozkrojte napůl. Každou půlku ještě příčně nakrojte na menší dílky tak, aby bageta stále držela pohromadě. Bagetu potřete směsí oleje, česneku a usekané čerstvé bazalky. Směs vetřete i do zářezů. Zabalte do alobalu a dejte péct do předehřáté trouby na 200°C přibližně na 15 minut. Alobal pak rozevřete a bagetu ještě pár minut opékejte, aby okraje zezlátly.

2. V hrnci na trošce oleje nejdříve opečte cibuli a pak přidejte česnek. Jakmile cibulka zesklovatí, přidejte rajčata (i se šťávou), hrnek vody, rajský protlak, lžičku tymiánu, lžíci hnědého cukru, sůl a pepř. Vařte 15 minut a pak polévku rozmixujte ponorným mixérem.

3. Rajčatovou polévku podle chuti dosolte a zakápněte troškou olivového oleje. Můžete ještě přidat cukr (já mám ráda sladší polévku, dala jsem ještě jednu lžíci hnědého cukru), přidejte čerstvou usekanou bazalku a ještě chviličku povařte. Před podáváním přidejte do polévky ještě plnou lžičku usekané bazalky zalité olivovým olejem a lžíci zakysané smetany. Podávejte s rozpečenou bagetkou.

 

 

 

 

 

 

 

Mohlo by Vás také zajímat:

Krémová polévka z červené čočky: Čočka červená 500g Red lentils



Zpět na předchozí stránku.

© 2019 Vlasta Waliyah Vyhnankova Všechna práva vyhrazena. Zobrazit panel o souborech cookie.

Aplikace pro Internetový obchod EasyShop® 3.9 © IT STUDIO s.r.o.