Nakoupeno za: 0 Kč

Provozovatel

Vlasta Waliyah Vyhnankova
---
----- ---

IČO: 63896354
(Firma není plátcem DPH)

Tel.: 606680435

E-mail | HOT-LINE

Vlasta Waliyah Vyhnánková
Fyzická osoba zapsaná v Živnostenském rejstříku od 30.4.2007




Novinky e-mailem

Zadejte svůj e-mail a budete informováni o novinkách a výhodných akcích.

Zadáním registrovaného e-mailu novinky odhlásíte.

Doporučte nás

Domníváte se, že by naše stránky mohly zajímat někoho z Vašich přátel či známých?
» Doporučte nás!

Počítadlo

TOPlist

Tisk stránky

Koření na rýži a pilaf, 50g

Koření na rýži a pilaf, 50g
Obsahuje recept
Výrobce:Shan Foods
Katalog. číslo:21542
Hmotnost položky:0.052 kg
Naše cena: 46 Kč
Skladem:zboží je skladem

ks
Přidat do oblíbených položek | Poslat e-mailem

50g, Koření na rýži a pilaf (Pilau Biryani Mix)

Indické koření na rýži biriani a pilaf můžete použít na jakoukoli směs rýže a zeleniny i do svého oblíbeného rizota.

Složení: sůl, česnek, zázvor, červené chilli, koriandr, turmerik, římský kmín, bobkový list, kardamom, skořice, carom, zelený kardamom, hřebíček, rýžová a kukuřičná mouka, černý kmín, potravinářské barvivo, screw pine,citrónová kyselina, maltodextrin, sójový protein, cukr, silicondioxide, canola oil.

Skladujte v suchu a chladu. Země původu Pákistán.

Recept "Delhi Style Pilau"

Budete potřebovat: 500-750g masa pokrájeného na kostky (hovězí nebo jehněčí), 500-750g basmati rýže (Basmati rýže ) předem propláchnuté a namočené na 30 minut, 1-2 lžičky zázvorové pasty ( Pasta zázvorová ), 1-2 lžičky česnekové pasty (Pasta česneková), půlku velké cibule pokrájené na kolečka, 200g bílého jogurtu, 1/2 hrnku plnotučného  mléka, 175g přepuštěného másla ghí (Ghee ) nebo oleje, Směs Koření na rýži a pilaf - množství použitého koření záleží na požadované výsledné chuti, ale i druhu použitého masa (pro skopové doporučujeme více okořenit).

Jak na to: Směs
Koření na rýži a pilaf rozmíchejte v 1-2 šálcích vody. Přidejte maso, česnek a zázvor. Přikryté vařte na mírném plameni, dokud maso není měkké. Měl by Vám zbýt přibližně 1 šálek tekutiny (případně tedy během vaření dolévejte vodu). K masu vmíchejte jogurt (můžete nahradit zakysanou smetanou).

Odděleně si připravte basmati rýži. Do vařící osolené vody vsypte namočenou rýži. Vařte do poloměkka. Sejměte z plamene a promíchejte. Potom přidejte mléko. Na másle ghí opečte dozlatova cibulku.
Rýži přidejte k masu, nepromíchávejte. Maso ponechte vespod a navrch rovnoměrně rozetřete vstvu rýže. Poprašte turmerikem (
Turmerik mletý ) pro lepší zabarvení rýže a povrch posypte osmahnutou cibulkou. Přikryjte a vařte (nebo pečte v troubě), dokud rýže není zcela měkká. Před podáváním maso s rýží promíchejte.





 



Zpět na předchozí stránku.

© 2018 Vlasta Waliyah Vyhnankova Všechna práva vyhrazena.

Aplikace pro Internetový obchod EasyShop® 3.9 © IT STUDIO s.r.o.