Nakoupeno za: 0 Kč

Provozovatel

Vlasta Waliyah Vyhnankova
---
----- ---

IČO: 63896354
(Firma není plátcem DPH)

Tel.: 606680435

E-mail | HOT-LINE

Vlasta Waliyah Vyhnánková
Fyzická osoba zapsaná v Živnostenském rejstříku od 30.4.2007




Novinky e-mailem

Zadejte svůj e-mail a budete informováni o novinkách a výhodných akcích.

Zadáním registrovaného e-mailu novinky odhlásíte.

Doporučte nás

Domníváte se, že by naše stránky mohly zajímat někoho z Vašich přátel či známých?
» Doporučte nás!

Počítadlo

TOPlist

Tisk stránky

Koření na jehněčí pilaf, 65g

Koření na jehněčí pilaf, 65g
Obsahuje recept
Výrobce:Shan Foods
Katalog. číslo:21540
Hmotnost položky:0.067 kg
Naše cena: 46 Kč
Skladem:zboží je skladem

ks
Přidat do oblíbených položek | Poslat e-mailem

65g, Koření na jehněčí pilaf (Sindhi Biryani Mix)

Koření na rýžový pilaf s jehněčím masem.

Složení: sůl, červené chilli, sušené švestky, paprika, koriandr, turmerik, římský kmín, skořice, hřebíček, černý pepř, zázvor, černý kmín, fenykl, carom, kardamom, screw pine, papain,citrónová kyselina, maltodextrin, sójový protein, cukr, silicondioxide, canola oil, sušená papaya.

Skladujte v suchu a chladu. Země původu Pákistán.

Recept: Jehněčí pilaf Sindi Biryani

Budete potřebovat:
500-750g jehněčího masa i s kostí pokrájeného na menší kostky (můžete nahradit hovězím masem)
500 - 750g basmati rýže (propláchnuté a namočené ve vodě na 30 minut (Basmati rýže )  
zakysanou smetanu nebo bílý jogurt - půl šálku
rajčata – 3 střední pokrájená na kolečka
brambory - 3-4 střední, rozpůlené a oloupané
cibule - 2 střední, nakrájené na tenká kolečka
2 lžíce zázvorové pasty ( Pasta zázvorová) a 1 lžíci česnekové pasty (Pasta česneková)
1-2 lžičky zeleného chilli (Pasta Zelené chilli)
čerstvý posekaný koriandr nebo petrželku - 1 hrst , 1- 1½ šálku přepuštěného másla ghí (Ghee) a
směs Koření na jehněčí pilaf.


Jak na to:
  1) Cibulku opečte na přepuštěném másle ghí dozlatova. Přisypte maso, česnek, brambory a společně opékejte 10 minut. Vmíchejte směs Koření na jehněčí pilaf, jogurt, zázvor, zelené chilli a dále opékejte ještě  dalších 5 minut.
2) Do směsi vlijte 2 sklenky vody. Přikryté duste na mírném plameni, dokud maso není téměř měkké. Mělo by vám ještě zbýt asi 2 šálky omáčky. (Pokud máte méně, přidejte vodu).  Vařené maso přendejte do většího hrnce, přidejte rajčata, koriandr a přikryté vařte na mírném plameni 10 minut.
3) Odděleně v osolené vodě uvařte namočenou rýži do poloměkka. Sceďte. Rýži navršte na maso, nepromíchávejte a přikryté vařte na mírném plameni, dokud rýže i maso nejsou zcela měkké. Před podáváním promíchejte. Hotovou směs můžete ještě posypat osmaženou cibulkou.

 



Zpět na předchozí stránku.

© 2018 Vlasta Waliyah Vyhnankova Všechna práva vyhrazena. Zobrazit panel o souborech cookie.

Aplikace pro Internetový obchod EasyShop® 3.9 © IT STUDIO s.r.o.