Nakoupeno za: 0 Kč

Provozovatel

Vlasta Waliyah Vyhnankova
---
----- ---

IČO: 63896354
(Firma není plátcem DPH)

Tel.: 606680435

E-mail | HOT-LINE

Vlasta Waliyah Vyhnánková
Fyzická osoba zapsaná v Živnostenském rejstříku od 30.4.2007




Novinky e-mailem

Zadejte svůj e-mail a budete informováni o novinkách a výhodných akcích.

Zadáním registrovaného e-mailu novinky odhlásíte.

Doporučte nás

Domníváte se, že by naše stránky mohly zajímat někoho z Vašich přátel či známých?
» Doporučte nás!

Počítadlo

TOPlist

Tisk stránky

Koření na hovězí maso, 75g

Koření na hovězí maso, Shan 75g
Obsahuje recept
Výrobce:Shan Foods
Katalog. číslo:21546
Hmotnost položky:0.077 kg
Naše cena: 46 Kč
Skladem:zboží je skladem

ks
Přidat do oblíbených položek | Poslat e-mailem

75g, Koření na hovězí maso (Beef Biryani Mix)

Tato směs koření na hovězí maso je vhodná pro přípravu masového kari, pilafu ale pikantně dochutí i domácí sekanou, karbanátky nebo paštiky. Indické koření Beef Biryani je delikátní směs koření se sušenými švestkami, řeckým senem a bobkovým listem.

Složení: sůl, červené chilli, sušené švestky, koriandr, česnek, cibule, turmerik, černý pepř, zázvor, bobkový list, řecké seno, kardamom, hřebíček, papain.

Skladujte v suchu a chladu. Země původu Pákistán.

 

Recept - Hovězí Pilaf

Budete potřebovat: 1 kg hovězího masa s kostí pokrájeného na kostky, 750g kvalitní basmati rýže (Basmati rýže 5 kg) namočené ve vodě na 30minut, 1 velkou cibuli nakrájenou na kolečka, 1 plnou lžíci česnekové pasty (Pasta česneková, 250ml), 2 lžíce zázvorové pasty (Pasta zázvorová, 250ml), hrst pokrájeného zeleného koriandru (Koriandr sušené listy 25g), 1 a ½ šálku přepuštěného másla ghí (Máslo ghí (Ghee) 500g) nebo oleje, směs koření na hovězí maso Beef biryani (originální indický recept počítá s celým balením, použijte ale množství podle vlastní chuti).

Jak na to:
1) Cibulku opečte na rozpáleném ghí dozlatova. Přidejte maso, česnek, zázvor a koření na hovězí maso. Pár minut za stálého promíchávání opékejte. Přilijte 7-8 hrnků vody a vařte přikryté na mírném plameni, dokud maso není měkké. Omáčky by mělo být přesně tři hrnky. Pokud máte méně, přidejte vodu. Pokud více, zvyšte plamen a nechte přebytečnou tekutinu odpařit.

2) Odděleně si připravte rýži. Uvařte ji v osolené vodě do poloměkka. Sejměte z plamene a zceďte. Do pekáčku nebo silnostěnné pánve na sebe navrstvěte hovězí kari a rýži. Rýži posypte koriandrem a případně turmerikem pro dobarvení. Přikryté dovařte na mírném plameni (nebo dopečte v troubě), dokud rýže i maso nejsou zcela měkké. Před podáváním promíchejte.



Zpět na předchozí stránku.

© 2018 Vlasta Waliyah Vyhnankova Všechna práva vyhrazena. Zobrazit panel o souborech cookie.

Aplikace pro Internetový obchod EasyShop® 3.9 © IT STUDIO s.r.o.