Nakoupeno za: 0 Kč

Provozovatel

Vlasta Waliyah Vyhnankova
---
----- ---

IČO: 63896354
(Firma není plátcem DPH)

Tel.: 606680435

E-mail | HOT-LINE

Vlasta Waliyah Vyhnánková
Fyzická osoba zapsaná v Živnostenském rejstříku od 30.4.2007




Novinky e-mailem

Zadejte svůj e-mail a budete informováni o novinkách a výhodných akcích.

Zadáním registrovaného e-mailu novinky odhlásíte.

Doporučte nás

Domníváte se, že by naše stránky mohly zajímat někoho z Vašich přátel či známých?
» Doporučte nás!

Počítadlo

TOPlist

Tisk stránky

Koření na maso v rajčatové omáčce, 50g

Koření na maso v rajčatové omáčce, 50g
Obsahuje recept
Výrobce:Shan Foods
Katalog. číslo:21512
Hmotnost položky:0.052 kg
Naše cena: 46 Kč
Skladem:zboží je skladem

ks
Přidat do oblíbených položek | Poslat e-mailem

50g, Koření na maso v rajčatové omáčce (Karahi/Fry Gosht Curry Mix)

Univerzální směs kari koření na indické kari s masem. Jedna z nejčastěji používaných v indické kuchyni.

Složení: červené chilli, paprika, sůl, kardamom, česnek, koriandr, řecké seno, papain, zelený kardamom, skořice, hřebíček, muškátový květ, muškátový ořech, černý pepř, římský kmín, bobkový list, česnek, černý pepř,citrónová kyselina, maltodextrin, sójový protein, cukr, silicondioxide, canola oil,sušená papaya.

Skladujte v suchu a chladu. Země původu Pákistán.

Recept: Kari Karahi

 

Budete potřebovat: 2kg masa pokrájeného na malé kostky (hovězí, skopové nebo kuřecí), 5 středních rajčat, 1 - 2 střední zelená chilli paprička vcelku, 1 lžíce utřeného česneku nebo česnekové pasty (Pasta česneková, 250ml), 3 lžíce jemně pokrájeného zázvoru nebo zázvorové pasty (Pasta zázvorová, 250ml), 1 šálek přepuštěného másla ghí Ghee , směs Koření na maso v rajčatové omáčce.

Jak na to: Promíchejte kostky masa s česnekem, zázvorem a směsí Koření na maso. Přidejte 2-3 šálky vody a přikryté vařte na nízkou teplotu, dokud maso není měkké (měl by ještě zbýt přibližně 1 šálek tekutiny). 

Rajčata spařte horkou vodou, stáhněte z nich slupku, rozkrojte a vydlabejte jadýrka. Pak je rozkrájejte na kostičky. Rozpalte přepuštěné máslo ghí a rajčata za stálého míchání opékejte, dokud se neodpaří šťáva a rajčata nebudou mít konzistenci pyré. Přidejte k nim vařené maso i se zbývající šťávou a zelené chilli papričky. Přikryjte a 5 minut povařte na prudkém plameni. Potom teplotu zmírněte a vařte dokud maso není zcela měkké.
Před podáváním můžete pokapat citronovou šťávou a zdobit pokrájeným zeleným chilli. Servírujte s horkými indickými plackami čapátí (
Chapattis)


 



Zpět na předchozí stránku.

© 2019 Vlasta Waliyah Vyhnankova Všechna práva vyhrazena. Zobrazit panel o souborech cookie.

Aplikace pro Internetový obchod EasyShop® 3.9 © IT STUDIO s.r.o.