Nakoupeno za: 0 Kč

Provozovatel

Vlasta Waliyah Vyhnankova
---
----- ---

IČO: 63896354
(Firma není plátcem DPH)

Tel.: 606680435

E-mail | HOT-LINE

Vlasta Waliyah Vyhnánková
Fyzická osoba zapsaná v Živnostenském rejstříku od 30.4.2007




Novinky e-mailem

Zadejte svůj e-mail a budete informováni o novinkách a výhodných akcích.

Zadáním registrovaného e-mailu novinky odhlásíte.

Doporučte nás

Domníváte se, že by naše stránky mohly zajímat někoho z Vašich přátel či známých?
» Doporučte nás!

Počítadlo

TOPlist

Tisk stránky

Indické koření na Korma kari 50g

Indické koření na Korma kari 50g
Obsahuje recept
Výrobce:Shan Foods
Katalog. číslo:21502
Hmotnost položky:0.5 kg
Naše cena: 46 Kč
Skladem:zboží je skladem

ks
Přidat do oblíbených položek | Poslat e-mailem

50g, Indické koření na Korma kari (Korma Curry Mix)

Složení: červené chilli, sůl, koriandr, paprika, skořice, fenykl, turmerik, římský kmín, dýňový meloun, bobkový list, černý pepř, zelený kardamom, hřebíček, muškátový květ, česnek, papain, zázvor, maltodextrin, sójový protein, cukr, silicondioxide, canola oil, potravinářské barvivo.

Skladujte v suchu a chladu. Země původu Pákistán.

Indické Korma kari je v současnosti jedno z nejoblíbenějších kari vůbec. Naše směs koření v sobě spojuje tradiční chuť s koriandrem, fenyklem, dýňovým melounem a muškátem.

 

Recept Indické Korma kari

Budete potřebovat: hovězí nebo skopové maso 1-1½ kg pokrájeného na menší kostky, 2-3 střední cibule jemně pokrájené, bílý našlehaný jogurt  1½ šálku, 1/2 lžíce česnekové pasty (Pasta česneková), čerstvý pokrájený zázvor 20g nebo pastu (Pasta zázvorová, 250ml), přepuštěné máslo ghí (Ghee), směs indického koření na Korma kari (originální recept počítá celý balíček, avšak směs koření je velmi pikantní, použijte tedy podle vlastní chuti a požadovaného stupně pálivosti).

Jak na to:
V pánvi rozpalte přepuštěné máslo ghí a cibulku opečte dozlatova. Promíchávejte několik minut. Přidejte zázvor a česnek, pak vmíchejte maso, jogurt a koření na indické Korma kari. Přikryté vařte na mírném plameni dokud maso není zcela měkké. Podle chuti dosolte a dolejte vodu, pokud je třeba.
Podávejte s basmati rýží
(Basmati rýže) nebo indickými plackami čapátí (
Chapattis). 



Zpět na předchozí stránku.

© 2017 Vlasta Waliyah Vyhnankova Všechna práva vyhrazena.

Aplikace pro Internetový obchod EasyShop® 3.9 © IT STUDIO s.r.o.