Nakoupeno za: 0 Kč

Provozovatel

Vlasta Waliyah Vyhnankova
---
----- ---

IČO: 63896354
(Firma není plátcem DPH)

Tel.: 606680435

E-mail | HOT-LINE

Vlasta Waliyah Vyhnánková
Fyzická osoba zapsaná v Živnostenském rejstříku od 30.4.2007




Novinky e-mailem

Zadejte svůj e-mail a budete informováni o novinkách a výhodných akcích.

Zadáním registrovaného e-mailu novinky odhlásíte.

Doporučte nás

Domníváte se, že by naše stránky mohly zajímat někoho z Vašich přátel či známých?
» Doporučte nás!

Počítadlo

TOPlist

Specialitky v konzervě

Zobrazení: Tisk stránky | Ceníkové zobrazení | Katalog s obrázky
Třídit dle:
Cizrnová pasta - hummus Chtoura, 380g Harissa feferonkové pyré, 135g
Specialitky v konzervě Cizrnová pasta - hummus Chtoura, 380g Specialitky v konzervě Harissa feferonkové pyré, 135g
43 Kč
38 Kč

380g, Cizrnová pasta - hummus
Vynikající pro rychlou přípravu zejména cizrnové pomazánky "hummus" a jiných pokrmů
.

135g, Harissa

Velmi ostrá kořeněná pasta vyrobená z dužiny feferonek. Země původu Tunisko.
 

 


Špenátové listy 400g Špenátové pyré TRS 400g
Specialitky v konzervě Špenátové listy 400g Specialitky v konzervě Špenátové pyré TRS 400g
56 Kč
49 Kč

400g, Špenátové listy
Spinach leaf

Špenátové listy ve slaném nálevu pro přípravu teplých i studených pokrmů.

400g Špenátové pyré

Spinach Puree
Špenátové pyré je vynikající základ pro různé druhy pokrmů - (kari) omáčky, zeleninová jídla, slané koláče, nákypy, nádivky do mas apod.


Vařené fazole v nálevu, TRS 400g Vařené fazole černé oko, 400g
Specialitky v konzervě Vařené fazole v nálevu, TRS 400g Specialitky v konzervě Vařené fazole černé oko, 400g
34 Kč
38 Kč

400g, Červené fazole vařené (Boiled Red Kidney Beans)

Červené fazole v pelchu jsou již vařené a proto vám usnadní a urychlí přípravu pokrmu. Fazole stačí jen slít a opláchnout pod tekoucí vodou. Vařené fazole v plechovce mějte vždy po ruce pro případ, že nebude čas uvařit si fazole sušené, které najdete v nabídce oddělení Luštěniny.

400g, Vařené fazole černé oko ve slaném nálevu (Black eye beans)

Fazole černé oko, nebo-li "černooká" fazole původně pochází z Afriky. V některých částech USA připravují fazole černé oko na nový rok, aby zajistily přísun peněz po celý rok (podobně jako naše novoroční čočka.) Fazole černé oko má oproti červeným fazolím jemnější máslovější chuť. Fazole ve slaném nálevu je již připravena pro okamžitou konzumaci a není nutné ji dále vařit.


Nakládaná Okra 400g Hořký meloun, karela 400g
Specialitky v konzervě Nakládaná Okra 400g Specialitky v konzervě Hořký meloun, karela 400g
54 Kč
54 Kč

400g, Okra
Plody ibišku jedlého v nálevu. Vynikající pro přípravu vegetariánských pokrmů, zeleninového kari, polévek apod.

400g, Hořký meloun

Další názvy hořkého melounu jsou karela, hořká okurka, goya nebo karavella. Hořký meloun pochází z Indie, ale je rozšířený i v Africe a téměř celé Asii. V Asii je karela hojně využívána pro stabilizaci organismu - posilení imunity, čištění játer, snížení a regulaci hladiny cukru v krvi. Karela také obsahuje železo, vitamín B a C a má proti plísňové a antibakteriální účinky. Ale jak již napovídá název, karela je velice hořká. V syrovém stavu pro svou hořkost téměř nepoživatelná. Konzervovaná karela má tu výhodu, že již není tak hořká jako čerstvý plod. Chutná podobně jako nakládané okurky s jemně nahořklým podtónem. Můžete ji tedy okapanou rovnou přidat do hotového kari. Více o přípravě karely najdete v detailu produktu.


Indická malá dýně, 400g
Specialitky v konzervě Indická malá dýně, 400g
54 Kč

400g, Indická malá dýně v nálevu

Indická malá dýně "punjabi tinda" je typ zimní dýně běžná pro region severní Indie. Plody mají sladkou chuť lehce připomínající papayu. Vynikající do zeleninových i masitých kari. Dýni slijte z nálevu, nechte okapat a přidejte do hotového základu kari, společně prohřejte a podávejte. Indickou malou dýni můžete také přidat do masové směsi, zapékaných pokrmů apod.


Stránky: předchozí 1 2

© 2019 Vlasta Waliyah Vyhnankova Všechna práva vyhrazena. Zobrazit panel o souborech cookie.

Aplikace pro Internetový obchod EasyShop® 3.9 © IT STUDIO s.r.o.