Nakoupeno za: 0 Kč

Provozovatel

Vlasta Waliyah Vyhnankova
---
----- ---

IČO: 63896354
(Firma není plátcem DPH)

Tel.: 606680435

E-mail | HOT-LINE

Vlasta Waliyah Vyhnánková
Fyzická osoba zapsaná v Živnostenském rejstříku od 30.4.2007




Novinky e-mailem

Zadejte svůj e-mail a budete informováni o novinkách a výhodných akcích.

Zadáním registrovaného e-mailu novinky odhlásíte.

Doporučte nás

Domníváte se, že by naše stránky mohly zajímat někoho z Vašich přátel či známých?
» Doporučte nás!

Počítadlo

TOPlist

Tisk stránky

Mandle jádra, 100g

Mandle jádra, 100g
Obsahuje recept
Výrobce:TRS
Katalog. číslo:31599
Hmotnost položky:0.102 kg
Naše cena: 79 Kč
Skladem:zboží je skladem

ks
Přidat do oblíbených položek | Poslat e-mailem

100g, Mandle jádra neloupaná

Složení: jádra neloupaných mandlí. Může obsahovat stopy ořechů, arašídů a sóji. Skladujte v suchu a chladu. Vyrobeno v Anglii.

Jádra mandlí mají v kuchyni mnohem širší využití, než je křupavá ingredience jablečného závinu nebo vánočky. Z loupaných mandlí a vody připravíte pastu, která kari omáčkám dodá jemnou delikátní chuť.

Mandle nejdříve spařte a odstraňte hnědou slupku. Přidejte malé množství vody nebo smetany a ve stolním mixéru rozmixujte na jemnou kaši. Mandlovou pastu vmíchejte ke koření a rajčatům při přípravě kari omáčky. Tato mandlová pasta delikátně dochutí zejména kuřecí a zeleninová kari. 

Alergeny: Mandle jsou alergen.

 

PANÝR KARI MASALA

Bezmasé kari s indickým panýrem. Návod, jak si doma připravit indický domácí sýr najdete pod záložkou „Recepty – návod“ 

Budete potřebovat: 300g panýru pokrájeného na větší kousky, 2 velká rajčata bez slupek a jadérek, 2 zelené papriky nakrájené na větší kostičky, 1 jemně pokrájená cibule, ¾ hrnku kešu ořechů nebo oloupaných mandlí (Mandle jádra 100g), ½ šálku tučné smetany, olej, 1 lžičku pasty se zeleným chilli (Pasta Zelené chilli, 240ml), ½ lžíce prolisovaného česneku, 1 lžíce čerstvého strouhaného zázvoru nebo pastu Pasta česnek & zázvor 250ml, sůl, cukr, 1 lžička celého římského kmínu (Římský kmín celý 100g), malá hrst koření pískavice (Pískavice 100g, Kasoori Methi Leaves).

Směs koření na marinádu: použijte již namíchanou směs Shahi Panýr masala (Koření Shahi Paneer Masala 100g) nebo 2 lžičky mletého koření od každého: římský kmín (Římský kmín mletý 100g), koriandr (Koriandr mletý 100g), garam masala (Koření Garam Masala mletá 100g), červené čili mleté (Chili extra pálivé mleté 100g).

1) Panýr rozkrájejete na kostky a obalte v marinádě, kterou připravíte z oleje a směsi koření. Nechte odležet přes noc. Na rozpáleném oleji opečte celý římský kmín. Až začnou semínka praskat, přisypte cibuli a nechte zesklovatět. Přidejte zázvor, česnek a zelené chili. Společně opékejte.

 

2) Do směsi vmíchejte kešu nebo mandle, rajčata a stejné koření, které jste použili na marinádu. Podle chuti dosolte a vařte na nízkou teplotu 20 minut. Pak rajčatovou omáčku umixujte do hladka. Vmíchejte sladkou smetanu, panýr a papriku. Podle potřeby můžete naředit trochou vody a případně dosladit cukrem. Snižte teplotu a vařte dalších 10 minut. Na samotný závěr vmíchejte pískavici. Podávejte s basmati rýží (Basmati rýže 2 kg) nebo plackama (Chapattis).

Mohlo by vás také zajímat:

Rozinky zelené, 100g, Rozinky sultánky, 100g, Pistácie loupaná jádra, 100g,

Datle čerstvé 550g



Zpět na předchozí stránku.

© 2019 Vlasta Waliyah Vyhnankova Všechna práva vyhrazena. Zobrazit panel o souborech cookie.

Aplikace pro Internetový obchod EasyShop® 3.9 © IT STUDIO s.r.o.