Nakoupeno za: 0 Kč

Provozovatel

Vlasta Waliyah Vyhnankova
---
----- ---

IČO: 63896354
(Firma není plátcem DPH)

Tel.: 606680435

E-mail | HOT-LINE

Vlasta Waliyah Vyhnánková
Fyzická osoba zapsaná v Živnostenském rejstříku od 30.4.2007




Novinky e-mailem

Zadejte svůj e-mail a budete informováni o novinkách a výhodných akcích.

Zadáním registrovaného e-mailu novinky odhlásíte.

Doporučte nás

Domníváte se, že by naše stránky mohly zajímat někoho z Vašich přátel či známých?
» Doporučte nás!

Počítadlo

TOPlist

Tisk stránky

Chutney mátové 240ml

Chutney mátové, 240ml
Obsahuje recept
Výrobce:Global Food
Katalog. číslo:13310
Hmotnost položky:0.24 kg
Naše cena: 98 Kč
Skladem:zboží je skladem

ks
Přidat do oblíbených položek | Poslat e-mailem

Chutney mátové 240ml

Složení: Listy máty (64%), citronová šťáva, zelené chilli, sůl, voda, cizrnová mouka.

Země púvodu Indie. Skladujte v suchu a chladu.

Tento koncentrát použijte k přípravě mátového čatní - smíchejte se sladkou nebo zakysanou smetanou, jogurtem a podle chuti doslaťte. Pokud použijete sladkou smetanu, přidávat cukr není třeba.

Svěží a velmi pikantní chutney s mírně květinovou chutí. Toto univerzální chutney můžete použít v teplé kuchyni jako samostatné koření nebo ve studené kuchyni jako základ dipů, studených omáček nebo pomazánek.

Chutney z čerstvé máty je samozřejmě nezbytné pro mnoho receptů exotické kuchyně, ale doporučujeme ho vyzkoušet i ke klasickým karbanátkům nebo domácí sekané.

Mátové chutney od Schani je velmi hutné a silně koncentrované. Pokud chcete získat klasickou omáčku, kterou znáte z indické restaurace, smíchejte mátové chutney se sladkou smetanou a trochou bílého jogurtu. Chuť mátového chutney vhodně doplní koření: Směs koření na mátové chutney, Podina masala 100g

V indických restauracích mátové chutney nejčastěji podávají k zeleninovým pakorám, obalovaným krevetám, masu apod.

 

Bramborový salát s cizrnou

Na tento bramborový salát jsem původně natrefila v indickém foudcourtu Punjabi food. Protože je jeho příprava snadná a docela rychlá, připravuji si ho i doma. Svoji verzi jsem jen trochu vylepšila o poctivé mátové chutney a občas do něj nasekám nať jarní cibulky. Díky čerstvé okurce a mátě je tento salát velmi svěží. Hodí se jako lehká večeře nebo svačina. Bramborový salát s cizrnou můžete podávat samotný nebo s celozrnným pečivem.

Na 2 porce potřebujete: malou misku vařených brambor a stejné množství okurky (bez semínek), poloviční množství vařené cizrny (Vařená cizrna v nálevu 400g), mátové chutney (Chutney mátové, 240ml), ½ kelímku bílého jogurtu, několik lžic sladké smetany, černá sůl (Černá ajurvédská sůl mletá, 200g).

Je to opravdu jednoduché: Brambory a okurku nakrájejte na hodně malé stejně velké kostičky. Přidejte vařenou a slitou cizrnu. 2 lžičky mátového chutney smíchejte s bílým jogurtem a nařeďte sladkou smetanou (zálivka je hodně tekutá). Mátovou omáčku vmíchejte do salátu a podle chuti dosolte.

 

 Mohlo by vás také zajímat:

Bramborové kari Kashmiri Dum Aloo Kokosové mléko 400ml

Kari s lilkem: Hořčičné semínko tmavé 100g

 

 




Zpět na předchozí stránku.

© 2018 Vlasta Waliyah Vyhnankova Všechna práva vyhrazena. Zobrazit panel o souborech cookie.

Aplikace pro Internetový obchod EasyShop® 3.9 © IT STUDIO s.r.o.