Nakoupeno za: 0 Kč

Provozovatel

Vlasta Waliyah Vyhnankova
---
----- ---

IČO: 63896354
(Firma není plátcem DPH)

Tel.: 606680435

E-mail | HOT-LINE

Vlasta Waliyah Vyhnánková
Fyzická osoba zapsaná v Živnostenském rejstříku od 30.4.2007




Novinky e-mailem

Zadejte svůj e-mail a budete informováni o novinkách a výhodných akcích.

Zadáním registrovaného e-mailu novinky odhlásíte.

Doporučte nás

Domníváte se, že by naše stránky mohly zajímat někoho z Vašich přátel či známých?
» Doporučte nás!

Počítadlo

TOPlist

Tisk stránky

Pasta česneková, 300g

Pasta česneková, Top Op 300g
Výrobce:TRS
Katalog. číslo:13300
Hmotnost položky:0.303 kg
Naše cena: 89 Kč
Skladem:zboží je skladem

ks
Přidat do oblíbených položek | Poslat e-mailem

300g, Pasta česneková (Minced Garlic)

Vysoce kvalitní hutná česneková pasta Vám usnadní a urychlí přípravu jídel. Vynikající konzistence, čerstvost i vůně.

Složení: česnek 90%, sůl, kyselina citrónová, potassium sorbate, sodium benzoate, xanthan gum, sodium meta bi sulphite, kyselina askorbová.

Vyrobeno v Anglii. Skladujte v suchu a chladu.

Gobi manchurian - květák v kořeněné sladké omáčce

Chuť květáku k podzimu neodmyslitelně patří. Pokud se ale nechcete omezovat jen na známé varianty, mám tu pro Vás jednu pikantní inspiraci od Ilony Bansal – mé spřízněné duše a nadšence do indické kuchyně. Nahřejte měděné misky, provoňte dům masalou a přivítejte babí léto nad voňavým „gobi manchurian“…

Potřebujete: 1 velký květák rozebraný na růžičky, 1 lžička zázvorové pasty (Pasta zázvorová, 300g), 1 lžička česnekové pasty (Pasta česneková, 300g), sůl, mleté chilli (Chilli extra pálivé mleté 100g), olej. Na těstíčko: ½ hrnku hladké mouky, ¼ hrnku kukuřičného škrobu (Kukuřičný škrob, maizena 150g), 1 lžíce rýžové mouky (Rýžová mouka 500g), sůl, mletý pepř (Pepř černý mletý 100g), ½ hrnku vody (nebo dle potřeby). Na omáčku: 1 lžíce oleje, malá jemně pokrájená cibule, lžička česnekové pasty, 2 lžičky zázvorové pasty, lžíce chilli pasty (nebo dle vlastní chuti) Pasta Zelené chilli, 240ml, 1 velké rajče (spařené a pokrájené najemno) nebo použijte rajče z plechovky včetně omáčky (Loupaná rajčata v tomatovém nálevu 400g), 1 lžíce sójové omáčky (Černá sójová omáčka Amoy), 1/2 lžičky octa, ½ lžičky cukru, sůl, 1 lžíce kukuřičného škrobu, 1 hrnek vody, zelená nať jarní cibulky.

Jak na to: 1) V hluboké míse promíchejte zázvorovou a česnekovou pastu, sůl, chilli. Přisypte růžičky květáku a rukama dobře promíchejte v kořeněné směsi. Nechte odležet 15 minut. Mezitím připravte těstíčko: smíchejte hladkou mouku, kukuřičný škrob a rýžovou mouku. Přidejte sůl, pepř a trochu vody. Vše rozšlehejte metličkou dohladka. Těstíčko má být hutné, ale stále tekuté. Hotovou směs nalijte ke květáku a dobře promíchejte (nejlépe to půjde rukou). Květák dobře obalený v těstíčku opékejte ve větším množství oleje (květák má být alespoň z poloviny ponořený).

2) Osmažený květák nechte okapat na papírové utěrce a připravte omáčku: Na mírně rozpáleném oleji opečte pokrájenou cibulku. Přidejte česnek, zázvor, chilli pastu a na velmi nízkou teplotu vše opékejte. Jakmile cibule zesklovatí, přidejte pepř, rajče a dále opékejte. Vmíchejte cukr, sójovou omáčku a ocet. Promíchejte, podle chuti dosolte a zvyšte teplotu. Vmíchejte opečený květák a dobře promíchejte. Znova snižte teplotu.

3) V misce smíchejte hrnek vody se lžící kukuřičného škrobu a vmíchejte ke květáku. Teplotu opět zvyšte a pár minut povařte, dokud omáčka lehce nezahoustne. Na závěr můžete posypat zelenou natí jarní cibulky.



Zpět na předchozí stránku.

© 2017 Vlasta Waliyah Vyhnankova Všechna práva vyhrazena.

Aplikace pro Internetový obchod EasyShop® 3.9 © IT STUDIO s.r.o.