S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko "OK" souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete zde.
Ok

NOVINKY

arr31. 4. 2022 - Nejlepší kurzy indické kuchyně v Praze!Máte rádi indickou kuchyni a chcete se naučit techniky tradičního vaření poctivé domácí kuchyně?...

Úvod » Sladkosti a jiné mlsání » Gulab jamun instantní směs, 200g


        

Gulab jamun instantní směs, 200g

Gits, Gulab jamun mix

skladem

 


0x
Číslo produktu: 1435
Výrobce: Gits
naše cena:
128 Kč

do košíku:
   

200g, Gulab jamun instantní směs

Složení: pšeničná mouka, sušené mléko, rostlinný olej (palmový a sezamový olej), soda bicarbona a citrónová kyselina (kypřící složka), butylated hydroxy anisole (konzervant). Skladujte v suchu a chladu.

Země původu Indie.

Instantní směs k přípravě tradičního indického receptu Gulab jamun. Ze směsi připravíte 40 kuliček Gulab jamun.

Dezert Gulab jamun jsou kuličky ze sušeného mléka máčené v cukrovém sirupu. Jsou velmi sladké. Můžete je podávat se zmrzlinou nebo ovocnou omáčkou a posypané kousky sekaných mandlí nebo pistácií.

Tento produkt je vyráběn ve fabrice, která zpracovává mléčné produkty, ořechy, sezamová semena a hořčici.
Neobsahuje umělá barviva a příchuť. Obsahuje gluten.

S instantní směsí připravíte tento tradiční indický dezert ve třech jednoduchých krocích:

Způsob přípravy:
1) Instantní směs nasypte do mísy a po menších dávkách přidejte 100-120ml vody. Zpracujte hladké vláčné těsto. Na ruce nebo přímo na každou kuličku dejte pár kapek oleje a tvarujte menší kuličky (směs je na 40 kusů Gulab jamun). Pokud kuličky na povrchu praskají nebo se drolí, přidejte si na ruce olej a kuličku opláchněte vodou. Pak znova zpracujte.

2) Kuličky Gulab jamun smažte na nízkou teplotu v dostatečném množství oleje (musí být alespoň z poloviny ponořené). Olej nesmí být příliš rozpálený!! Opékejte ze všech stran (asi jednu minutu) za stálého obracení dozlatova.

3) Připravte si hutný cukrový sirup. Na cukrový sirup budete potřebovat: 2 hrnky cukru krystal, 1 a ½ hrnku vody. Přiveďte k varu a vařte 10-15 minut, dokud cukrový sirup nezhoustne. Kuličky Gulab jamun přendejte do kastrolu s cukrovým sirupem. Sirup musí být ještě teplý, ale nesmí vařit. Kuličky v lázni promíchávejte dalších 5 – 10 minut, aby do sebe nasákly cukr ze všech stran.

NEJPRODÁVANĚJŠÍ


Vytvořeno systémem www.webareal.cz

MDgwYjY