Úvod » Kari koření a garam masala » Koření na grilované kuře, Shan Chicken Ttkka BBQ, 50g
50g, Koření na grilované kuře (Chicken Tikka BBQ Mix)
Ve směsi koření "Chicken Tikka BBQ mix" je výrazná chuť zejména muškátového oříšku, muškátového květu a turmeriku. Směs je středně pálivá. Toto koření je speciálně určeno na pečené kuře v troubě, na grilu a na kuřecí špízy. Koření na grilované kuře můžete rozmíchat v rostlinném oleji nebo jogurtu a maso nejdříve marinovat.
Složení: sůl, červené chilli, papain, turmerik, fenykl, skořice, římský kmín, kardamom, černý pepř, muškátový květ, muškátový oříšek, anýz, zázvor, česnek, citrónová kyselina, cukr, sójový protein, sodium tri polyphosphate, canola oil, silicondioxide, maltodextrin.
Skladujte v suchu a chladu. Země původu Pákistán.
Recept na Kořeněné grilované kuře
Potřebujete:
2kg kuřecího masa s kůží (na každou porci udělejte nožem 3 hluboké zářezy), 1 lžíci česnekové pasty, 1 lžíci zázvorové pasty, 8 lžic citrónové šťávy, přepuštěné máslo ghí nebo olej a Koření na grilované kuře Chicken Tikka BBQ Mix.
Postup: Všechny ingredience, kromě přepuštěného másla ghí, smíchejte a potřete kousky kuřete (včetně vnitřku zářezů). Marinujte alespoň 1- 2 hodiny. Rovnoměrně ogrilujte kuře ze všech stran dokud lehce nezezlátne. Pak jednotlivé kousky potřete přepuštěným máslem ghí a dál grilujte dokud maso není zcela hotové. Podávejte horké s čerstvým salátem a mátovým čatní naředěným smetanou nebo bílým jogurtem
NEJPRODÁVANĚJŠÍ