S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko "OK" souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete zde.
Ok

NOVINKY

arr31. 4. 2022 - Nejlepší kurzy indické kuchyně v Praze!Máte rádi indickou kuchyni a chcete se naučit techniky tradičního vaření poctivé domácí kuchyně?...

Úvod » Kari koření a garam masala » Koření na pilaf s masem a zeleninou, Shan Bombay biryani, 65g


        

Koření na pilaf s masem a zeleninou, Shan Bombay biryani, 65g

Bombay biryani mix, Shan

skladem

 


0x
Číslo produktu: 370
Výrobce: Shan Foods
naše cena:
46 Kč

do košíku:
   

65g, Koření na pilaf s masem a zeleninou (Bombay Biryani Mix)

Speciálně namíchaná směs indického koření na pilaf a biryani. Pilaf (pilau) je indická obdoba českého rizota. Autentickou chuť indického pilafu docílíte nejen správnou přípravou, ale zejména vhodnou směsí koření, která je na pilaf přesně určena. 

Složení: červené chilli, koriandr, paprika, turmerik, kmínové semínko, černý pepř, muškátový květ, cibulové semínko, indica, skořice, hřebíček, kardamom, sušené švestky, sušený česnek, sušená cibule, šafrán, bobkový list, sůl,citrónová kyselina, maltodextrin, sójový protein, cukr, silicondioxide, canola oil,potravinářské barvivo.

Skladujte v suchu a chladu. Země původu Pákistán.

Směs indického koření Bombay biryani v sobě spojuje ty nejlepší pikantní ingredience potřebné k bezchybnému pilafu - tak jak byste jej koupili právě na ulicích Bombaye.

Bombay rýže s masem a bramborem

Potřebujete: 500-750g hovězího masa, 500-750g, basmati rýže namočené ve vodě na 30 minut, 1 větší cibuli pokrájenou najemno, 2 pokrájená rajčata bez slupky a jadýrek (nebo použijte již hotová italská rajčata z plechovky, 3 střední brambory oloupané a pokrájené na 4 dílky, 1 hrnek bílého jogurtu nebo zakysané smetany, 200g přepuštěného másla ghí, směs indického koření Bombay Biryani.

Postup: 

1) Cibulku osmahněte dozlatova. Přidejte pokrájená rajčata a duste dokud se tuk nezačne od směsi oddělovat. Pak přidejte maso, indickou kořenící směs na pilaf Bombay Biryani, brambory a jogurt a duste 10-15 minut. Přidejte 1-2 sklenky vody, přikryjte a vařte na mírném plameni, dokud maso není měkké.

2) Zvlášť si uvařte namočenou basmati rýži ve slané vody do poloměkka. Sceďte. Pak položte jednu vrstvu rýže, na ni rovnoměrně rozetřete masovou směs a překryjte druhou vrstvou rýže. Přiklopené vařte na mírném plameni nebo dopékejte v troubě, dokud rýže není zcela měkká. Před podáváním směs lehce promíchejte.

NEJPRODÁVANĚJŠÍ


Vytvořeno systémem www.webareal.cz

NmRmMGM3Z