S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko "OK" souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete zde.
Ok

NOVINKY

arr31. 4. 2022 - Nejlepší kurzy indické kuchyně v Praze!Máte rádi indickou kuchyni a chcete se naučit techniky tradičního vaření poctivé domácí kuchyně?...

Úvod » Specialitky v konzervě » Loupaná rajčata v tomatovém nálevu, 400g


        

Loupaná rajčata v tomatovém nálevu, 400g

Plum peeled tomatoes

skladem

 


0x
Číslo produktu: 94
Výrobce: TRS
naše cena:
48 Kč

do košíku:
   

400g, Loupaná rajčata v tomatovém nálevu

Italská oválná rajčata prémiové kvality v nálevu pro přípravu chutných polévek, omáček k masům i těstovinám, náplním do slaných koláčů apod.

Složení: loupaná oválná rajčata, tomatová šťáva, sůl, kyselina citrónová E330.

Skladujte v suchu a chladu. Země původu Itálie.

Červená polévka z italských rajčat s bylinkovou bagetou 

Potřebujete: 1 plechovku loupaných italských rajčat, 1 rajský protlak, olivový olej, 1 střední cibuli, 4 stroužky česneku, sůl, pepř, hnědý cukr, čerstvou bazalku, tymián. K podávání: 2 velké bagety

1) Na mírně rozehřátém olivovém oleji nechte zesklovatět pokrájenou cibuli. Vmíchejte česnek a krátce orestujte. Jakmile je cibulka zlatohnědá, přidejte plechovku rajčat (i se šťávou), hrnek vody, rajský protlak, plnější lžičku tymiánu, lžíci hnědého cukru, sůl a pepř. Přiklopené vařte 15 minut a pak polévku rozmixujte ponorným mixérem.

2) Rajčatovou polévku podle chuti dosolte a zakápněte troškou olivového oleje. Před podáváním přidejte do polévky pokrájené lístky čerstvé bazalky a ještě zakápněte olivovým olejem. K polévce doporučuji podávat rozpečenou bagetu:

3) Velkou francouzskou bagetu podélně rozkrojte napůl. Na hřbetě bagety udělejte příčné zářezy - nedokrajujte až dolů, bageta musí stále držet pohromadě. Potřete směsí oleje, česneku a usekané čerstvé bazalky. Směs vetřete i do zářezů. Zabalte do alobalu a dejte péct do předehřáté trouby na 200°C přibližně na 15 minut. Alobal pak rozevřete a bagetu ještě pár minut opékejte, aby okraje zezlátly.

NEJPRODÁVANĚJŠÍ


Vytvořeno systémem www.webareal.cz

ZDM2ZDI5