S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko "OK" souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete zde.
Ok

NOVINKY

arr31. 4. 2022 - Nejlepší kurzy indické kuchyně v Praze!Máte rádi indickou kuchyni a chcete se naučit techniky tradičního vaření poctivé domácí kuchyně?...

Úvod » Hotové kari (ohřát a sníst) » Vimal hotové kari Baigan Bharta, 300g


        

Vimal hotové kari Baigan Bharta, 300g

skladem

 

top produkt


0x
Číslo produktu: 710
Výrobce: Vimal Agro Products Pvt. Ltd.
naše cena:
59 Kč

do košíku:
   

300g, Hotové indické kari Baigan Bharta - Opékaný lilek v tomatové omáčce.
Toto kari je středně pálivé (mild).

Hotové kari od indického výrobce Vimal je velmi populární pro výraznou lahodnou chuť a vyváženou kombinaci koření.

V kari Baigan Bharta vyniká chuť lilku opékaného na dřevěném uhlí, čímž získá specifickou a lahodnou chuť. Vše kořeněno směsí výborného indického koření.

Složení: lilek (70%), slunečnicový olej, rajčata, cibule, přepuštěné máslo, sůl, chilli, česnek, koriandr, zázvor, koriandrové listy, kurkuma, římský kmín, asafoetida, citronová kyselina (E330).

Skladujte v suchu a chladu. Země původu Indie.


Způsob přípravy:

1) Z papírové krabičky vyjměte sáček s kari. V neporušeném sáčku vložte do vařící vody na 5-7 minut. Sáček vyjměte z vody, rozřízněte a servírujte.

2) Z papírové krabičky vyjměte sáček s kari. Sáček rozřízněte, kari nalijte do misky. Vložte do mikrovlnné trouby na plný výkon a ohřívejte 2-3 minuty.

Máte rádi opečený lilek? Pak je indické kari "Baigan bhata! vaše správná volba. Chilli a výrazná „kouřová“ chuť lilku opečeného na dřevěném uhlí - to jsou dvě hlavní chutě tohoto vynikajícího kari. Baigan bharta, kari od indického výrobce Vimal, je přesně takové jaké má být – hutné a výrazně zeleninové. Výrazné chuti opečeného lilku zde ustupuje tomatový základ i směs indického koření. Pouze chilli se nenechá upozadit a spolu s lilkem tvoří dokonalou kombinaci. (Na fotce kari Baigan Bharta od výrobce Vimal).

Kari Vimal jsou celkem pálivá. Pokud je na obalu uvedeno „M“ (medium) tedy střední pálivost – je tak zřejmě myšleno pro Indy a Pákistánce, kterým několik promile chilli běžně koluje v krvi. Na náš evropský standard jde o poněkud pálivé „medium“. Doporučuji proto mít vždy po ruce kelímek bílého jogurtu, který se ke kari perfektně hodí a zároveň srazí pálivost. Konkrétně Baigan Bharta je s bílým jogurtem naprosto skvělé.

NEJPRODÁVANĚJŠÍ


Vytvořeno systémem www.webareal.cz

NjAyN2U1OD