S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko "OK" souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete zde.

Mangové lassí - jogurtovo-ovocný nápoj

03.04.2022

Mangové lassí - jogurtovo-ovocný nápoj

Potřebujete: 2 hrnky mangového pyré500g hutného bílého jogurtu, tučné mléko dle potřeby na zředění. Hotové mango lassí můžete (ale nemusíte) dochutit. Nejčastěji se přidává mletý kardamom. Na uvedené množství cca 1/2 lžičky.

Postup: Mangové pyré umixujte s bílým jogurtem. Pokud je lassí příliš hutné, můžete naředit vodou nebo mlékem (obyčejným nebo kokosovým). Hotové lassí dochuťte zeleným kardamomem a podávejte chlazené.

Rubriky blogu

Nejlepší kurzy indické kuchyně v Praze!

Máte rádi indickou kuchyni? Chcete se naučit techniky tradičního vaření domácí kuchyně? Nebo máte raději restaurační krémová kari? Na našich kurzech Vás naučíme oboje! 

Vaříme přímo v indické restauraci. Kurz vede česká lektorka a indický šéfkuchař. Používáme autentické suroviny, domácí rodinné receptury i profesionální postupy šéfkuchaře. 

Lektoři vaří přímo s vámi. Vaření provází podrobný výklad.

Maximálně pět kurzistů zajistí individuální přístup. Menu každého kurzu můžeme upravit tak, aby vyhovovalo přáním a zaměření kurzistů (včetně vegetariánů). 

Tradiční indické stolování v příjemném prostředí luxusní indické restaurace. 

Indické kuchařky s příběhem

Rádi vaříte? Rádi čtete? Nebo snad hledáte originální dárek plný vůní a chutí indické kuchyně? Podívejte se na nabídku mých "indických kuchařek s příběhem."

Vytvořeno systémem www.webareal.cz

ZDUyO