Nakoupeno za: 0 Kč

Provozovatel

Vlasta Waliyah Rashidová
---
----- ---

IČO: 63896354
(Firma není plátcem DPH)

Tel.: 606680435

E-mail | HOT-LINE

Vlasta Waliyah Rashidová
Fyzická osoba zapsaná v Živnostenském rejstříku od 30.4.2007




Novinky e-mailem

Zadejte svůj e-mail a budete informováni o novinkách a výhodných akcích.

Zadáním registrovaného e-mailu novinky odhlásíte.

Doporučte nás

Domníváte se, že by naše stránky mohly zajímat někoho z Vašich přátel či známých?
» Doporučte nás!

Počítadlo

TOPlist

Tisk stránky

Jeera Papad

Jeera Papad
Kliknutím zobrazíte detail obrázku.Detail obrázku
Obsahuje recept
Výrobce:Shri Mahila
Katalog. číslo:21254
Hmotnost položky:0.203 kg
Naše cena: 53 Kč
Skladem:zboží je skladem

ks
Přidat do oblíbených položek | Poslat e-mailem

200g Papad s římským kmínem (Jeera Papad)

Indické papady jsou tenké křupavé placky. Hodí se především jako předkrm nebo snack. Placky papadam podávejte s dippem, omáčkou, zavařeninou apod. Indové je nejraději pojídají s mangovým chutney.
Papady před servírováním opečte nebo osmažte na pánvi. Nejlépe chutnají ještě teplé.

Složení: luštěninová mouka (z čočky urid), římský kmín, sůl, soda bicarbona (kypřící složka), rostlinný olej, koření. Baleno v ochranné atmosféře. Uchovejte v chladu a suchu.

Země původu Indie.

Postup přípravy papadu

Každou placku vložte na pár vteřin do rozpáleného oleje. Papad by měl být v oleji zcela ponořený. Placky se rychle nafouknou a srolují. Stlačte je proto naběračkou, aby i okraje zůstaly v oleji. Každý papad smažte jen pár vteřin. Po vyjmutí z oleje, odsajte z placky přebytečný olej papírovým ubrouskem. Uchovejte teplé k podávání.

 

Pikantní dip k papadu: Salsa z manga a rajčat

Umixujte všechny uvedené ingredience na jemnou pastu: 1 malá červená cibulka pokrájená najemno, 1 menší pevné mango (bez slupky, jemně pokrájené), 3 lžíce čerstvého pokrájeného koriandru (můžete nahradit petrželkou), 2 rajčata (bez semínek, jemně pokrájená), 4 lžíce limetkové šťávy (případně citronové), ½ - 1 červená chilli paprička bez jadérek jemně pokrájená, sůlčerný pepř.

Salsu navršte do menších party pohárků a podávejte spolu s horkými čerstvě osmaženými papady.



Zpět na předchozí stránku.

© 2020 Vlasta Waliyah Rashidová Všechna práva vyhrazena. Zobrazit panel o souborech cookie.

Aplikace pro Internetový obchod EasyShop® 3.9 © IT STUDIO s.r.o.