Nakoupeno za: 0 Kč

Provozovatel

Vlasta Waliyah Rashidová
---
----- ---

IČO: 63896354
(Firma není plátcem DPH)

Tel.: 606680435

E-mail | HOT-LINE

Vlasta Waliyah Rashidová
Fyzická osoba zapsaná v Živnostenském rejstříku od 30.4.2007




Novinky e-mailem

Zadejte svůj e-mail a budete informováni o novinkách a výhodných akcích.

Zadáním registrovaného e-mailu novinky odhlásíte.

Doporučte nás

Domníváte se, že by naše stránky mohly zajímat někoho z Vašich přátel či známých?
» Doporučte nás!

Počítadlo

TOPlist

Tisk stránky

Skořice mletá, 100g

Skořice mletá TRS 100g
Výrobce:TRS
Katalog. číslo:12704
Hmotnost položky:0.102 kg
Naše cena: 43 Kč
Skladem:zboží je skladem

ks
Přidat do oblíbených položek | Poslat e-mailem

100gr Skořice mletá

Složení: jednodruhové koření Skořice mletá. Země původu Indie. Vyrobeno v Anglii.
Skladujte v suchu a chladu.

Toto voňavé mírně sladké koření se používá hlavně do dezertů, pečiva a teplých nápojů. V mezinárodní kuchyni se ale přidává i k masům nebo do pokrmů ze zvěřiny, nikoli pro doslazení, ale posílení chuti. 

 

 

Mrkvové sušenky s kokosem a skořicí


Mrkev skořice a kokos - jak jde tohle dohromady? Překvapivě velmi dobře! Příprava je jednoduchá a recept hodně variabilní. Můžete experimentovat s oříškama, čokoládovými křupinkami nebo obměnit ovesné vločky a připravit bezlepkovou variantu.

Potřebujete: 1 hrnek jemných ovesných vloček, 1 hrnek cizrnové mouky (Cizrnová mouka TRS, 1kg), 1 lžička prášku do pečiva (dávala jsem ten perníkový), 1 a ½ lžičky skořice (Skořice mletá TRS 100g), ½ lžičky soli, 1 a ½ hrnku nastrouhané mrkve, 1 hrnek posekaných kešu (Kešu ořechy, zlomky Shalamar 400g), 1 hrnek kokosové mouky (Kokosová mouka Heera, 700g nebo mletého kokosu), ½ hrnku agáve sirupu (můžete nahradit medem nebo jako sladidlo použít jen rozinky Rozinky sultánky, TRS 100g), ½ hrnku kokosového oleje (Kokosový olej KTC, 500ml - pokud ho máte v lednici, nechte ho v pokojové teplotě nejdřívě zkapalnět - olej musíte použít v tekutém stavu), 1 lžíce kakaa. Sušenky nejsou moc sladké. K doslazení můžete přidat hrst rozinek.

Postup: Nejdříve smíchejte (prošlehejte) všechny tekuté přísady. Vedle v misce promíchejte všechno sypké. Sypkou směs postupně zapracujte do tekuté části (nejlépe to jde rukou). Těsto je celkem mokré, ale není lepivé a dobře se s ním pracuje (zejména pokud si ruce potřete trochou kokosového oleje). Jednotlivé sušenky pečte na pečícím papíru asi 20 minut na 200 °C. (Nutno přizpůsobit vlastní troubě.) Množství je na cca 30 velkých sušenek. 

Mohlo by vás také zajímat:

Dekorace z mleté skořice: Tipy na dárky vlastní výroby



Zpět na předchozí stránku.

© 2020 Vlasta Waliyah Rashidová Všechna práva vyhrazena. Zobrazit panel o souborech cookie.

Aplikace pro Internetový obchod EasyShop® 3.9 © IT STUDIO s.r.o.