Nakoupeno za: 0 Kč

Provozovatel

Vlasta Waliyah Rashidová
---
----- ---

IČO: 63896354
(Firma není plátcem DPH)

Tel.: 606680435

E-mail | HOT-LINE

Vlasta Waliyah Rashidová
Fyzická osoba zapsaná v Živnostenském rejstříku od 30.4.2007




Novinky e-mailem

Zadejte svůj e-mail a budete informováni o novinkách a výhodných akcích.

Zadáním registrovaného e-mailu novinky odhlásíte.

Doporučte nás

Domníváte se, že by naše stránky mohly zajímat někoho z Vašich přátel či známých?
» Doporučte nás!

Počítadlo

TOPlist

Tisk stránky

On-line kurz indické kuchyně

On-line kurz: Menu Vegetariánské
NOVINKA!
Katalog. číslo:22
Hmotnost položky:8 kg
Naše cena: 1 880 Kč
Skladem:zboží momentálně není sklademInformace o dostupnosti zboží můžete získat zde.
Přidat do oblíbených položek | Poslat e-mailem

Rezervace kurzu na: gurmankoreni@email.cz (v prodeji od konce dubna).

Omezená kapacita.

V ceně kurzu balíček ingrediencí v hodnotě cca 700,- Kč.

Co se na kurzu naučíte a na čem si pochutnáte?

Domácí indický sýr panýr - naučíte se, jak snadno lze jen ze dvou ingrediencí připravit dokonalou náhradu masa, která je vhodná snad ke všem typům kari omáček

Shahi paneer masala - k panýru připravíme krémovou kořeněnou omáčku s kokosovým mlékem

Luštěninové kari Dal makhani - tradiční domácí receptura na lahodné kari ze dvou druhů luštěnin

Aloo ghobi - populární zeleninové kari z květáku a brambor

Přílohy k hlavním jídlům připravíme dvě: 

  • Dušenou basmati rýži
  • Tradiční indické placky čapátí z celozrnné mouky atty


Cena kurzu zahrnuje balíček ingrediencí indické kuchyně v hodnotě cca 700,- Kč.

Obsah balíčku:

  • máslo ghí (500gr)
  • 3x plechovka sladkých italských rajčat
  • 2x plechovka kokosového mléka
  • 50gr kešu ořechy
  • basmati rýže (250gr)
  • celozrnná mouka atta (280gr)
  • fazole mungo (250g)
  • žlutý hrách (70gr)
  • koření na kari Shahi panýr masala: celý římský kmín, mletý koriandr, mletá garam masala, listy pískavice, směs koření tandoori masala
  • koření na kari Dal makhani: mletá kurkuma, mletý římský kmín, mletý koriandr, chilli papričky, mleté chilli
  • koření na kari Aloo ghobi: celý římský kmín, mletá garam masala, mletý koriandr, mletá kurkuma

Množství ingrediencí v balíčku Vám vystačí na kurz i jedno další vaření.

 


 Jak kurzy probíhají?

  • Jakmile kurz zakoupíte, na Vámi zadanou adresu zašleme balíček se speciálními surovinami, které budete k vaření potřebovat (indické máslo ghí, koření, basmati rýži, mouku attu na čapátí, luštěniny atd.) Vše je důkladně popsáno a roztříděno, aby bylo jasné, kdy a co budete zrovna potřebovat
  • Dostanete i soupis všech ostatních ingrediencí či pomůcek, které k vaření budete potřebovat (např. sůl, rostlinný olej, smetana na vaření apod.) Máte tak jistotu, že než se pustíte práce, budete mít opravdu vše, co potřebujete po ruce
  • Na email obdržíte link s kurzem vaření indické kuchyně. Tento link je pro Vás dostupný už napořád. Kdykoli se k němu tedy můžete vrátit a třeba uspořádat indické vaření pro přátele.
  • Množství ingrediencí v balíčku je dvojnásobné - vystačí tedy na kurz a ještě jedno další vaření. Takže se mnou se vše naučíte, vychytáte postupy i chutě a pak si celou tu parádu můžete ještě jednou zopakovat (a třeba pozvat přátele na "indický večer").
  • Každý absolvent kurzu navíc získává 10% slevu na sortiment indicko-pákistánské kuchyně stejně jako na můj následující on-line kurz.

 


Kurz je časově flexibilní. Sami si tedy zvolíte, kdy přesně se do vaření pustíte a zda si na jeho konci pozvete hosty a ohromíte je fantasticky voňavou lahodnou večeří či obědem.

Nebo můžete kurz naopak pojmout  jako "večírek" a udělat si společné vaření s kamarádkou nebo partnerem 


Co všechno se na kurzu dozvíte a naučíte:

  • základní pravidla přípravy kari - ty zásadní a nejdůležitější fígle, takže napříště už se můžete pustit do jakéhokoli receptu a uspějete
  • jak udělat základ kari omáčky "tarka" - a jak s jeho pomocí zachránit nebo vylepšit kari, které se "vymklo"
  • jak pracovat s indickým kořením, jak a které použít
  • jaké jsou ty nejdůležitější ingredience pro připravu indického kari a jak s nimi pracovat
  • naučíte se připravit vynikající domácí placky čapátí
  • budeme vařit s pravým indickým ghí - uvidíte a ucítíte ten rozdíl
  • dozvíte se, jak poznat pravou basmati a jak se liší od levnějších variant
  • a mnoho a mnoho dalšího....

 

Kurzy jsou v přípravě a jejich spuštění je naplánováno na druhou půlku dubna 2021


Kurz si můžete zarezervovat už teď na: gurmankoreni@email.cz (prodej bude časově i množstevně omezen)

Pro více informací sledujte mé stránky nebo facebook

 



Zpět na předchozí stránku.

© 2021 Vlasta Waliyah Rashidová Všechna práva vyhrazena. Zobrazit panel o souborech cookie.

Aplikace pro Internetový obchod EasyShop® 3.9 © IT STUDIO s.r.o.