Nakoupeno za: 0 Kč

Provozovatel

Vlasta Waliyah Rashidová
---
----- ---

IČO: 63896354
(Firma není plátcem DPH)

Tel.: 606680435

E-mail | HOT-LINE

Vlasta Waliyah Rashidová
Fyzická osoba zapsaná v Živnostenském rejstříku od 30.4.2007




Novinky e-mailem

Zadejte svůj e-mail a budete informováni o novinkách a výhodných akcích.

Zadáním registrovaného e-mailu novinky odhlásíte.

Doporučte nás

Domníváte se, že by naše stránky mohly zajímat někoho z Vašich přátel či známých?
» Doporučte nás!

Počítadlo

TOPlist

Tisk stránky

Loupaná rajčata v tomatovém nálevu 400g

Loupaná rajčata v tomatovém nálevu TRS 400g
Obsahuje recept
Výrobce:TRS
Katalog. číslo:19073
Hmotnost položky:0.403 kg
Naše cena: 48 Kč
Skladem:zboží je skladem

ks
Přidat do oblíbených položek | Poslat e-mailem

400g, Loupaná rajčata v tomatovém nálevu (Peeled Plum Tomatoes)

Italská oválná rajčata prémiové kvality v nálevu pro přípravu chutných polévek, omáček k masům i těstovinám, náplním do slaných koláčů apod.

Složení: loupaná oválná rajčata, tomatová šťáva, sůl, kyselina citrónová E330.

Skladujte v suchu a chladu. Země původu Itálie.

Červená polévka z italských rajčat s bylinkovou bagetou 

Potřebujete: 1 plechovku loupaných italských rajčat, 1 rajský protlak, olivový olej, 1 střední cibuli, 4 stroužky česneku, sůl, pepř, hnědý cukr, čerstvou bazalku, tymián. K podávání: 2 velké bagety

1) Na mírně rozehřátém olivovém oleji nechte zesklovatět pokrájenou cibuli. Vmíchejte česnek a krátce orestujte. Jakmile je cibulka zlatohnědá, přidejte plechovku rajčat (i se šťávou), hrnek vody, rajský protlak, plnější lžičku tymiánu, lžíci hnědého cukru, sůl a pepř. Přiklopené vařte 15 minut a pak polévku rozmixujte ponorným mixérem.

2) Rajčatovou polévku podle chuti dosolte a zakápněte troškou olivového oleje. Před podáváním přidejte do polévky pokrájené lístky čerstvé bazalky a ještě zakápněte olivovým olejem. K polévce doporučuji podávat rozpečenou bagetu:

3) Velkou francouzskou bagetu podélně rozkrojte napůl. Na hřbetě bagety udělejte příčné zářezy - nedokrajujte až dolů, bageta musí stále držet pohromadě. Potřete směsí oleje, česneku a usekané čerstvé bazalky. Směs vetřete i do zářezů. Zabalte do alobalu a dejte péct do předehřáté trouby na 200°C přibližně na 15 minut. Alobal pak rozevřete a bagetu ještě pár minut opékejte, aby okraje zezlátly.

 Mohlo by vás také zajímat:

Basmati rýže Shalamar 5 kg   Kokosové mléko AROY-D, 400ml
Basmati rýže Basmati rýže Shalamar 5 kg   Specialitky v konzervě Kokosové mléko AROY-D, 400ml
339 Kč
 
59 Kč

5kg Basmati rýže (Basmati rice)

Basmati je nejkvalitnější odrůda rýže, pěstovaná na úpatí Himalájí v Pákistánu.

 

400 ml, Kokosové mléko AROY

Kvalitní hutné kokosové mléko z thajských ořechů

 

Život s chutí kari - Kari s chutí života

  On-line kurz: Menu Máslové kuře
Kuchařky s příběhem Život s chutí kari - Kari s chutí života   Kurzy indické kuchyně On-line kurz: Menu Máslové kuře
239 Kč
 
1880 Kč

Kuchařská knížka Život s chutí kari

Netradiční indická kuchařka s příběhem obsahuje populární recepty indické kuchyně, podrobný popis a doporučení jak uvařit skvělé kari.

 

Online kurz indické kuchyně vhodný i pro začátečníky

V ceně kurzu balíček ingrediencí v hodnotě cca 700,- Kč.



Zpět na předchozí stránku.

© 2022 Vlasta Waliyah Rashidová Všechna práva vyhrazena. Zobrazit panel o souborech cookie.

Aplikace pro Internetový obchod EasyShop® 3.9 © IT STUDIO s.r.o.