Nakoupeno za: 0 Kč

Provozovatel

Vlasta Waliyah Rashidová
---
----- ---

IČO: 63896354
(Firma není plátcem DPH)

Tel.: 606680435

E-mail | HOT-LINE

Vlasta Waliyah Rashidová
Fyzická osoba zapsaná v Živnostenském rejstříku od 30.4.2007




Novinky e-mailem

Zadejte svůj e-mail a budete informováni o novinkách a výhodných akcích.

Zadáním registrovaného e-mailu novinky odhlásíte.

Doporučte nás

Domníváte se, že by naše stránky mohly zajímat někoho z Vašich přátel či známých?
» Doporučte nás!

Počítadlo

TOPlist

Tisk stránky

Fazole Rosecoco 500g

Rosecoco fazole 500g
Obsahuje recept
Výrobce:TRS
Katalog. číslo:11503
Hmotnost položky:0.502 kg
Naše cena: 59 Kč
Skladem:zboží je skladem

ks
Přidat do oblíbených položek | Poslat e-mailem

500g, Rosecoco fazole (Rosecoco beans)

Složení: Rosecoco fazole. Může obsahovat stopy lepku. Země původu Indie. Vyrobeno v UK. Skladujte v suchu a chladu.

Mramorově růžové fazole mají velmi výraznou plnou chuť. Jsou vhodné do kari, dušené zeleniny, zeleninovo-masových směsí nebo do polévek.

Tyto fazole před vařením namočte alespoň na 12 hodin. Vodu slijte, fazole propláchněte v sítu pod tekoucí vodou a uvařte v nesolené vodě doměkka. Pokud se na povrchu vytvoří pěna, seberte ji naběračkou. Fazole Rosecoco vařte cca hodinu a půl. Správně uvařené fazole nemusíte téměř kousat, snadno je rozmáčknete vidličkou.

Fazole mají vysoký podíl rozpustné vlákniny, která pomáhá snižovat hladinu cholesterolu v krvi. Obsahují mnoho minerálních látek a díky nízkému obsahu sodíku jsou vhodné i při potížích s vysokým krevním tlakem.

V kombinaci s obilninami dodávají tělu vysoce kvalitní proteiny, které představují zdravou alternativu k masu nebo jiným živočišným proteinům.

K fazolím rosecoco doporučuji toto indické koření  z naší nabídky: Koření na fazole, 100g; Koření na luštěniny a kuřecí maso, 50g, Koření Garam Masala mletá 100g.


INDICKÉ KARI ZE DVOU DRUHŮ FAZOLÍ

Potřebujete: 2 druhy fazolí uvařených doměkka (např. bílé fazole, černooké fazole apod.) - od každého druhu cca 1 hrnek (v suchém stavu), přepuštěné máslo ghí (Máslo ghí (Ghee) 500g), římský kmín celý (Římský kmín celý 100g), lžíci směsi indického koření na fazole (Koření na fazole, 100g), ½ lžičky koření amčur (Mangový prášek Amchur powder (Amčur) 100g), špetku koření asafoetida (Asafoetida 50g), ½ lžíce mletého koriandru (Koriandr mletý 100g), 1 lžička mletého koření garam masala (Koření Garam Masala mletá 100g), plechovku krájených rajčat (Krájená rajčata v tomatovém nálevu 400g), 2 lžičky zeleného chilli (Pasta Zelené chilli, 240ml), sůl a turmerik (Kurkuma mletá, turmerik 100g), jemně pokrájenou cibuli, 2 stroužky prolisovaného česneku a stejné množství zázvoru (nebo pasty Pasta česnek & zázvor, 250ml), čerstvé listky koriandru na posypání.

Jak na to: 1) Na přepuštěném másle ghí opečte lžičku římského kmínu. Přidejte pokrájenou cibuli a na nízkou teplotu několik minut opékejte. K cibuli vmíchejte zázvor a po chvilce i česnek, zelené chilli a asafoetidu. Stále promíchávejte a opékejte. Přidejte rajčata a pět minut poduste.

2) Vmíchejte všechno sypké koření: směs koření na fazole, amčur, koriandr, garam masalu, turmerik a sůl. Promíchejte, aby se vše dobře spojilo. Zalijte menším množstvím vody a omáčku vařte 30 minut. Můžete podle potřeby dolít vodu, ale před koncem nechte přebytek vyvařit. Na závěr vmíchejte vařené fazole a prohřejte. Posypte čerstvým koriandrem a podávejte s basmati rýží (Basmati rýže 5 kg) nebo indickými plackami čapátí (Chapattis).

Mohlo by vás také zajímat:

Černá čočka s hlívou ústřičnou a zeleninou: Čočka černá 500g

 



Zpět na předchozí stránku.

© 2020 Vlasta Waliyah Rashidová Všechna práva vyhrazena. Zobrazit panel o souborech cookie.

Aplikace pro Internetový obchod EasyShop® 3.9 © IT STUDIO s.r.o.