Nakoupeno za: 0 Kč

Provozovatel

Vlasta Waliyah Vyhnankova
---
----- ---

IČO: 63896354
(Firma není plátcem DPH)

Tel.: 606680435

E-mail | HOT-LINE

Vlasta Waliyah Vyhnánková
Fyzická osoba zapsaná v Živnostenském rejstříku od 30.4.2007




Novinky e-mailem

Zadejte svůj e-mail a budete informováni o novinkách a výhodných akcích.

Zadáním registrovaného e-mailu novinky odhlásíte.

Doporučte nás

Domníváte se, že by naše stránky mohly zajímat někoho z Vašich přátel či známých?
» Doporučte nás!

Počítadlo

TOPlist

Tisk stránky

Indické koření na hovězí maso 50g

Koření na hovězí maso Achar Gosht Curry 50g
Obsahuje recept
Výrobce:Shan Foods
Katalog. číslo:21522
Hmotnost položky:0.052 kg
Naše cena: 46 Kč
Skladem:zboží je skladem

ks
Přidat do oblíbených položek | Poslat e-mailem

50g, Indické koření na hovězí maso 50g (Achar Gosht Curry Mix)

Směs indického koření na hovězí maso výrazné pikantní chuti. Doporučuji vyzkoušet toto koření na domácí paštiku a sekanou.

Složení: červené chilli, sůl, papain, koriandr, fenykl, řecké seno, římský kmín, skořice, bobkový list, cibulové semínko, černý pepř, nové koření, zázvor, zelený kardamom, muškátový květ citrónová kyselina, maltodextrin, sójový protein, cukr, canola oil, silicondioxide, sodium bicarbonate.

Skladujte v suchu a chladu. Země původu Pákistán.

Recept: Indické kari s hovězím masem


Budete potřebovat: 1-1,5 kg hovězího masa (může být i skopové nebo kuřecí) pokrájeného na kostky, 1 lžíce zázvorové pasty (
Pasta zázvorová), lžička utřeného česneku (Pasta česneková, 250ml), 2 zelené chilli papričky (můžete přidat více, nebo je naopak z receptu úplně vynechat) 2-3 lžíce citrónové šťávy, 500g tomatového pyré z plechovky (Krájená rajčata v tomatovém nálevu 400g)šálek bílého jogurtu, 175 – 250g přepuštěného másla ghí (Máslo ghí (Ghee) 500g) nebo oleje, směs koření na hovězí maso Achar Gosht curry.

Jak na to:

1) Smíchejte 1 lžíci směsi Achar (případně více - podle požadovaného stupně pálivosti) s citrónovou šťávou a prozatím ponechte stranou. Rozpalte ghee nebo olej, vložte maso a česnek a pár minut smažte. Pak vmíchejte jogurt, zázvor, tomatové pyré, Achar koření a 1 - 2 sklenice vody.

2) Přikryté vařte na mírném plameni, dokud maso není téměř měkké. Pak k masu přidejte zelené papričky a citrónovou šťávu s kořením. Přikryjte a na mírném plameni vařte, dokud maso není zcela měkké a tuk se nezačne od omáčky oddělovat. Servírujte s indickými plackami Chapattis.



Zpět na předchozí stránku.

© 2019 Vlasta Waliyah Vyhnankova Všechna práva vyhrazena. Zobrazit panel o souborech cookie.

Aplikace pro Internetový obchod EasyShop® 3.9 © IT STUDIO s.r.o.