Nakoupeno za: 0 Kč

Provozovatel

Vlasta Waliyah Rashidová
---
----- ---

IČO: 63896354
(Firma není plátcem DPH)

Tel.: 606680435

E-mail | HOT-LINE

Vlasta Waliyah Rashidová
Fyzická osoba zapsaná v Živnostenském rejstříku od 30.4.2007




Novinky e-mailem

Zadejte svůj e-mail a budete informováni o novinkách a výhodných akcích.

Zadáním registrovaného e-mailu novinky odhlásíte.

Doporučte nás

Domníváte se, že by naše stránky mohly zajímat někoho z Vašich přátel či známých?
» Doporučte nás!

Počítadlo

TOPlist

Tisk stránky

Indické koření na karbanátky a kebaby 100g

Koření na karbanátky a kebaby, 100g
Obsahuje recept
Výrobce:Shan Foods
Katalog. číslo:21556
Hmotnost položky:0.102 kg
Naše cena: 46 Kč
Skladem:zboží je skladem

ks
Přidat do oblíbených položek | Poslat e-mailem

100g, Koření na karbanátky a kebaby 100g (Chappli Kabab Mix)

Směs koření na karbanátky a kebaby. Doporučuji použít toto indické koření na všechna mletá masa -  karbanátky, čevabčiči domácí sekanou, domácí paštiku apod.

Složení: sůl, červené chilli, paprika, turmerik, černý pepř, kari lístky, koriandr, cibulové semínko, římský kmín, zelený kardamom, bobkový list, černý kmín, hřebíček, zázvor, hořčičné semínko, sušená cibule, česnek, papain,citrónová kyselina, maltodextrin, sójový protein, cukr, silicondioxide, canola oil,sušené mango a papaya. 

Skladujte v suchu a chladu. Země původu Pákistán.

Recept: SEEKH KEBAB

 

Potřebujete: 250g mletého jehněčího (nebo hovězí) masa, 1 lžíce čerstvého koriandru a 1 lžíce čerstvé hladkolisté petržele (posekané na drobno), 1 malá jemně posekaná cibule, 2 lžičky indického koření na karbanátky a kebaby (Chappli Kabab Mix), sůl, jehly na napichování kebabů.

1) Všechny přísady smíchejte dohromady a zpracujte rukou. Do ruky naberte hrst masové směsi a „obalujte“ postupně každou grilovací jehlu (můžete použít kovové nebo bambusové).

2) Připravené kebaby vyskládejte na pekáček pokrytý alobalem. Jeden plát alobalu položte i na kebaby. Lehce uzavřete. Pečte na 180 °C přibližně 25-30 minut. Kebaby podávejte s jogurtovou rajtou a indickými plackami čapátí (Chapattis).

Jogurtová rajta: Smíchejte ½ šálku bílého jogurtu, ½ šálku krájené čerstvé okurky (bez semínek) a dochuťte směsí koření na jogurtovou rajtu (Směs koření na jogurtovou rajtu, Raita masala 100g).

Kebaby jsou většinou opečené a podávané na jehle. Pokud nemáte jehly, nebo se nechcete zdržovat jejich obalováním, můžete z masové směsi vytvarovat větší kuličky, lehce je rozmáčknout a opéct v troubě na alobalu. Maso nemusíte podlévat ani přidávat tuk, pustí dostatek vlastní šťávy. Je to také zdravější alternativa ke klasickým karbanátkům smažených na oleji:

 

Recept: Vynikající domácí Kebab II.

Potřebujete: 500g jemně umletého masa (nejlépe jehněčí nebo hovězí), jednu cibulku jemně pokrájenou, 1-2 rajčat nakrájených na malé kostky, 1 menší lžičku zeleného chilli (Pasta Zelené chilli), 1 našlehané vajíčko, přepuštěné máslo ghí (Máslo ghí (Ghee) 500g), směs koření na karbanátky a kebaby Chappli kebab.

Jak na to:

1) Nejdříve dobře promíchejte koření Chapli kebab s mletým masem. Potom přidejte vajíčko, cibuli a rajčata (doporučuji rajčata nejdříve spařit a odstranit jadýrka a slupky).

2) Zpracujte těsto. Nechte 30-45 minut uležet. Namočenýma rukama tvarujte tenké ploché kebabi. Opékejte je na rozpáleném ghee nebo oleji dokud maso není propečené. Servírujte s čerstvým salátem a jogurtovou rajtou (Směs koření na jogurtovou rajtu, Raita masala 100g).

 

 

 

 

 



Zpět na předchozí stránku.

© 2020 Vlasta Waliyah Rashidová Všechna práva vyhrazena. Zobrazit panel o souborech cookie.

Aplikace pro Internetový obchod EasyShop® 3.9 © IT STUDIO s.r.o.