Nakoupeno za: 0 Kč
Vyhledávání
Důležité informace
Provozovatel
Vlasta Waliyah Rashidová
---
----- ---
IČO: 63896354
(Firma není plátcem DPH)
Tel.: 606680435
Vlasta Waliyah Rashidová
Fyzická osoba zapsaná v Živnostenském rejstříku od 30.4.2007
Novinky e-mailem
Doporučte nás
Domníváte se, že by naše stránky mohly zajímat někoho z Vašich přátel či známých?
» Doporučte nás!
Rychlé přihlášení
Top
100g, Koření na cizrnu (Chana Masala)
Složení: koriandr, sůl, sušené mango, granátové jablko, chilli, římský kmín, dýňový meloun, černý pepř, černá sůl, řecké seno, hřebíček, máta, muškátový ořech, zázvor, skořice, bobkový list, kardamom, kmín, muškátový květ.
Skladujte v suchu a chladu. Země původu Pákistán.
Indické koření na cizrnu Chana masala můžete použít do všech druhů luštěninových kari. Směs koření Chana masala je vhodná zejména k cizrně, ale můžete s ní dochutit i žlutý hrách, fazole apod. Výborné je toto koření také na humus.
Recept na jednoduché Cizrnové kari
Jak na to: 1) Namočte přes noc 250g cizrny (Cizrna 500g). Na velké pánvi rozehřejte přepuštěné máslo ghí (Máslo ghí (Ghee) 500g) nebo olej a osmažte dozlatova velkou jemně pokrájenou cibuli. Přidejte 2 pokrájená rajčata bez slupek a jadýrek (Krájená rajčata v tomatovém nálevu 400g), špetku koření asafoetida (Asafoetida 50g) a směs indického koření na cizrnu Chana masala. Dobře promíchejte a několik minut společně opékejte.
2) Přidejte zcezenou cizrnu a dosolte. Nařeďte dostatečným množstvím vody, vmíchejte 1/2 lžíce jedlé sody a přiveďte k varu. Vařte na mírném ohni jednu hodinu, nebo dokud cizrna není zcela měkká.
Toto cizrnové kari podávejte s indickými plackami (Chapattis) nebo s rýží (Basmati rýže 5 kg). Cizrnové kari můžete připravit ze suché cizrny nebo zkrátit dobu vaření a použít již vařenou cizrnu z plechovky (Vařená cizrna v nálevu 400g)
Zpět na předchozí stránku.
© 2021 Vlasta Waliyah Rashidová Všechna práva vyhrazena. Zobrazit panel o souborech cookie.
Aplikace pro Internetový obchod EasyShop® 3.9 © IT STUDIO s.r.o.