Nakoupeno za: 0 Kč

Provozovatel

Vlasta Waliyah Rashidová
---
----- ---

IČO: 63896354
(Firma není plátcem DPH)

Tel.: 606680435

E-mail | HOT-LINE

Vlasta Waliyah Rashidová
Fyzická osoba zapsaná v Živnostenském rejstříku od 30.4.2007




Novinky e-mailem

Zadejte svůj e-mail a budete informováni o novinkách a výhodných akcích.

Zadáním registrovaného e-mailu novinky odhlásíte.

Doporučte nás

Domníváte se, že by naše stránky mohly zajímat někoho z Vašich přátel či známých?
» Doporučte nás!

Počítadlo

TOPlist

Tisk stránky

Indické koření na černou čočku, 100g

Koření na černou čočku, MDH 100g
Obsahuje recept
Výrobce:MDH
Katalog. číslo:31012
Hmotnost položky:0.102 kg
Naše cena: 59 Kč
Skladem:zboží je skladem

ks
Přidat do oblíbených položek | Poslat e-mailem

100g, Indické koření na černou čočku (Dal Makhani Masala)

Složení: koriandr, červené chilli, sušené mango, cibulové vločky, černý pepř, sušený zázvor, sůl, skořice, česnekové vločky, muškátový oříšek, asafoetida, anýz, muškátový květ, hřebíček, zelený kardamom.

Skladujte v suchu a chladu. Země původu Pákistán.

Koření na indické luštěninové kari. Směs koření Dal makhani je vhodná zejména na černou čočku, ale můžete ji použít i k fazolím nebo cizrně.

RECEPT - Pikantní bezmasé kari s čočkou a fazolí

Jak na to:  1) Přes noc namočte 150g černé čočky (Čočka černá) a 50g červené fazole Fazole červená . Před další přípravou sceďte. Luštěniny uvařte v nesolené vodě doměkka a několikrát seberte pěnu, která se utvoří na povrchu. Tipy jak uvařit černou čočku najdete v detailu produktu ( (Čočka černá)

2) Odděleně osmahněte lžičku celého římského kmínu (Římský kmín celý 100g), přidejte najemnou pokrájenou cibulku a za stálého míchání několik minut společně opékejte. K cibulce přidejte 150g tomatového pyré (pyré můžete připravit z čerstvých rajčat nebo z plechovky Loupaná rajčata v tomatovém nálevu 400g). K rajčatovému pyré přidejte směs indického koření na černou čočku Dal Makhani. V případě potřeby přidejte trochu vody a nechte společně 10 minut povařit. Do rajčatové směsi přidejte vařené luštěniny a na mírném plameni pár minut společně promíchávejte. Přidejte 40g zakysané smetany nebo bílého jogurtu a 30g přepuštěného másla ghí (Máslo ghí (Ghee) 500g).  Krátce prohřejte a podávejte. Podávejte s basmati rýží (Basmati rýže 5 kg) nebo Chapattis.

 



Zpět na předchozí stránku.

© 2020 Vlasta Waliyah Rashidová Všechna práva vyhrazena. Zobrazit panel o souborech cookie.

Aplikace pro Internetový obchod EasyShop® 3.9 © IT STUDIO s.r.o.