Nakoupeno za: 0 Kč

Provozovatel

Vlasta Waliyah Rashidová
---
----- ---

IČO: 63896354
(Firma není plátcem DPH)

Tel.: 606680435

E-mail | HOT-LINE

Vlasta Waliyah Rashidová
Fyzická osoba zapsaná v Živnostenském rejstříku od 30.4.2007




Novinky e-mailem

Zadejte svůj e-mail a budete informováni o novinkách a výhodných akcích.

Zadáním registrovaného e-mailu novinky odhlásíte.

Doporučte nás

Domníváte se, že by naše stránky mohly zajímat někoho z Vašich přátel či známých?
» Doporučte nás!

Počítadlo

TOPlist

Tisk stránky

Indické koření na cizrnu 100g

Koření na cizrnu a žlutý hrách, 100g
Obsahuje recept
Výrobce:Shan Foods
Katalog. číslo:12954
Hmotnost položky:0.102 kg
Naše cena: 46 Kč
Skladem:zboží je skladem

ks
Přidat do oblíbených položek | Poslat e-mailem

100g, Koření na cizrnu (Chana Masala)

Složení: sůl, cukr, římský kmín, černý pepř, červené chilli, hřebíček, kardamom, skořice, zelený kardamom, česnek, muškátový květ, muškátový oříšek, zázvor, citrónová kyselina, maltodextrin, sójový protein, cukr, silicondioxide, canola oil.

Skladujte v suchu a chladu. Země původu Pákistán.

Směs indického koření na cizrnu. Toto koření je vhodné do všech indických kari s luštěninami (s cizrnou, fazolemi, žlutým hrachem apod.) Směs indického koření Chana masala patří k nejprodávanějším a nejoblíbenějším kořením na luštěniny.

 

Recept: Pikantní cizrna

Budete potřebovat: 250g namočené a slité cizrny (Cizrna 500g) můžete použít už vařenou cizrnu z konzervy (Vařená cizrna v nálevu 400g), 1 velkou najemno pokrájenou cibulku (nebo dvě menší), 175g přepuštěného másla ghí (Máslo ghí (Ghee) 500g) nebo oleje, 2 lžičky česnekovo-zázvorové pasty (Pasta česnek & zázvor, 250ml) špetku koření asafoetida (Asafoetida 50g) směs koření na cizrnu Chana masala, sůl.

Jak na to:

1) Slitou cizrnu uvařte do měkka – přiveďte k varu v dostatečném množství vody a cizrnu v ní vařte 15 minut na plném plameni. Přidejte směs koření na cizrnové kari, zmírněte plamen a vařte cizrnu doměkka. (Směs koření může začít hnědnout - není to na závadu). Pokud máte vařenou cizrnu z konzervy, tento bod vynechte, pouze upravte poměr koření ve druhém kroku.

2) Odděleně na rozpáleném ghee osmažte dozlatova cibulku. Přidejte česnek se zázvorem a všechno koření (asafoetidu a směs koření na cizrnu chana masala). Vše společně osmahněte, aby cibule natáhla vůni koření. K cibulce přidejte vařenou cizrnu. V případě potřeby přidejte trochu vody a duste ještě 5-10 minut. (Před podáváním nechte ale všechnu vodu vyvařit).
Před podáváním poprašte zeleným chilli a pokapejte citrónovou šťávou. Servírujte s indickými plackami
Chapattis.



Zpět na předchozí stránku.

© 2020 Vlasta Waliyah Rashidová Všechna práva vyhrazena. Zobrazit panel o souborech cookie.

Aplikace pro Internetový obchod EasyShop® 3.9 © IT STUDIO s.r.o.