Nakoupeno za: 0 Kč

Provozovatel

Vlasta Waliyah Rashidová
---
----- ---

IČO: 63896354
(Firma není plátcem DPH)

Tel.: 606680435

E-mail | HOT-LINE

Vlasta Waliyah Rashidová
Fyzická osoba zapsaná v Živnostenském rejstříku od 30.4.2007




Novinky e-mailem

Zadejte svůj e-mail a budete informováni o novinkách a výhodných akcích.

Zadáním registrovaného e-mailu novinky odhlásíte.

Doporučte nás

Domníváte se, že by naše stránky mohly zajímat někoho z Vašich přátel či známých?
» Doporučte nás!

Počítadlo

TOPlist

Tisk stránky

Koření na maso, Meat Masala 100g

Koření na maso, Meat Masala 100g
Obsahuje recept
Výrobce:Shan Foods
Katalog. číslo:21550
Hmotnost položky:0.102 kg
Naše cena: 46 Kč
Skladem:zboží je skladem

ks
Přidat do oblíbených položek | Poslat e-mailem

100g, Koření na maso, Meat Masala

Koření na maso vhodné na čínu, indické kari, kung pao apod. Koření na maso Meat masala je chuťově výrazný mix se skořicí, zeleným kardamomem, cibulovým semínkem, muškátovým květem apod. Doporučuji toto koření na hovězí, skopové i vepřové maso.

Složení: červené chilli, paprika, sůl, koriandr, turmerik, římský kmín, zázvor, česnek, zelený kardamom, černý pepř, kardamom, skořice, muškátový oříšek, muškátový květ, černý kmín, hřebíček, řecké seno, cibulové semínko, carom,citrónová kyselina, maltodextrin, sójový protein, cukr, silicondioxide,canola oil.

Skladujte v suchu a chladu. Země původu Pákistán.

Recept - Indické kari s kořením Meat masala

Budete potřebovat: maso 500g nakrájené na kostky, 1 velkou jemně pokrájenou cibuli, 1 velké rajče jemně pokrájené,1 vrchovatou lžičku česnekové pasty (Pasta česneková, 250ml), 2 lžičky zázvorové pasty (Pasta zázvorová, 250ml), přepuštěné máslo ghí (Máslo ghí (Ghee) 500g) nebo olej, koření na maso Meat masala.

Jak na to: Rozpalte ghí (nebo olej) a pár minut opékejte maso spolu se zázvorem a česnekem. Přidejte cibulku, koření na maso Meat masala a dobře promíchejte. Opékejte dalších 4-5 minut. Potom k masu nasypte pokrájené rajče, přilijte 2 šálky vody a sůl podle chuti. Přikryté vařte na mírném plameni, dokud maso není měkké. 
Zvyšte plamen, promíchejte a počkejte, až se tuk začne od směsi oddělovat. Přidejte ještě trochu vody (podle požadované hustoty omáčky) a ještě krátce povařte. Na závěr podle chuti ještě dokořeňte nebo dosolte. Podávejte s rýží
(Basmati rýže 5 kg) nebo indickými plackami čapátí (Indická mouka atta na čapátí 5kg)



Zpět na předchozí stránku.

© 2020 Vlasta Waliyah Rashidová Všechna práva vyhrazena. Zobrazit panel o souborech cookie.

Aplikace pro Internetový obchod EasyShop® 3.9 © IT STUDIO s.r.o.