Nakoupeno za: 0 Kč
Vyhledávání
Důležité informace
Provozovatel
Vlasta Waliyah Rashidová
---
----- ---
IČO: 63896354
(Firma není plátcem DPH)
Tel.: 606680435
Vlasta Waliyah Rashidová
Fyzická osoba zapsaná v Živnostenském rejstříku od 30.4.2007
Novinky e-mailem
Doporučte nás
Domníváte se, že by naše stránky mohly zajímat někoho z Vašich přátel či známých?
» Doporučte nás!
Rychlé přihlášení
Top
Vindaloo pasta 250ml Patak’s
Jedna z našich nejpálivějších kari směsí. Velmi oblíbená pro svou kořeněnou, výraznou chuť. Vindaloo směs spojuje chuť chilli s turmerikem, římským kmínem, koriandrem a dalším mixem koření.
Složení: rostlinný olej, koriandr, sůl, tamarind, voda, kmín, kurkuma, chilli, kukuřičná mouka, zázvor, česnek, koření, kyselina citrónová, kyselina mléčná, kyselina octová. Neobsahuje gluten. Může obsahovat stopy ořechů.
Země původu Indie. Vyrobeno v Anglii. Skladujte v suchu a chladu.
Hovězí “Vindaloo”
Všechno co k tomuto vynikajícímu receptu potřebujete je maso, rajčata a cibule!
Budete potřebovat: olej, 1 střední cibule pokrájená na kostičky, Vindaloo pasta, 250 g hovězího masa na kostky, 200g rajčat v plechovce a 100ml vody.
Je to opravdu jednoduché: V pánvi nejprve osmažte cibulku dozlatova. Vmíchejte pastu a promíchávejte ještě asi 3 minuty. Přidejte hovězí maso a opékejte dokud se “nezatáhne”. Pak přidejte rajčata a povařte 5 minut, aby se z nich odpařila štáva. Přidejte vodu a dobře promíchejte. Vařte dokud maso není měkké (přibližně 40 minut) a občas promíchávejte.
Stejný recept můžete použít i pro jiný druh masa – kuřecí, jehněčí, krevety apod. Nebo zeleninu.
Zajímá vás víc?
...pak by se vám mohla líbit moje netradiční indická kuchařka s autobiografickým příběhem, mými nejlepšími recepty a podrobným doporučením jak uvařit skvělé kari: Život s chutí kari - Kari s chutí života
Zpět na předchozí stránku.
© 2021 Vlasta Waliyah Rashidová Všechna práva vyhrazena. Zobrazit panel o souborech cookie.
Aplikace pro Internetový obchod EasyShop® 3.9 © IT STUDIO s.r.o.