Nakoupeno za: 0 Kč
Vyhledávání
Důležité informace
Provozovatel
Vlasta Waliyah Rashidová
---
----- ---
IČO: 63896354
(Firma není plátcem DPH)
Tel.: 606680435
Vlasta Waliyah Rashidová
Fyzická osoba zapsaná v Živnostenském rejstříku od 30.4.2007
Novinky e-mailem
Doporučte nás
Domníváte se, že by naše stránky mohly zajímat někoho z Vašich přátel či známých?
» Doporučte nás!
Rychlé přihlášení
Top
Tandoori pasta 250ml
Jemně pikantní přísada, které dominuje chuť tamarindu, koriandru a římského kmínu. Vynikající (nejen) pro grilování a barbecue masa i zeleniny.
Složení: voda, zázvor, tamarind, sůl, sušený česnek, koriandr, římský kmín, octová kyselina, koření (obsahuje hořčici), potravinářské barvivo (E163, E122, E129), kyselina mléčná. Může obsahovat stopy ořechů.
Země původu Indie. Vyrobeno v Anglii. Skladujte v suchu a chladu.
Kuře v krémové omáčce
Na marinované maso budete potřebovat: 450g kuřecího masa na kostky, 2 lžíce Pasty Tandoori, 2 lžíce tučného bílého jogurtu, 1 lžíce Pasta česneková, 1 lžíce rostlinného oleje (vyzkoušejte Čistý kokosový olej 100%) Na omáčku: rostlinný olej, malá cibulka jemně pokrájená, 3 střední pokrájená rajčata, 100ml tučné smetany, 2 lžíce cukru, 1 lžíce pokrájeného čerstvého koriandru (nebo nahraďte petrželkou), 100ml vody, 2 lžíce másla Ghee, Pasta Tikka Masala, 1 lžička Kari Mild madras mleté
Jak na to: Smíchejte jogurt, pastu tandoori, olej a čensek. Ve směsi marinujte kuřecí maso alespoň dvě hodiny (nejlépe však přes noc).
V předehřáté troubě upečte marinované kuřecí kousky při 200°C cca 25-30 minut (dokud není maso měkké). Zvlášť si připravte omáčku: Na pánvi rozpalte olej a osmažte cibulku. Přidejte do ní pastu Tikka Masala a dvě minuty povařte. Pokud se bude omáčka lepit, přilijte trochu horké vody.Přidejte krájená rajčata, cukr a máslo. Dolijte vodu. Přikryté vařte dalších dvacet minut. Do omáčky přendejte opečené kuře a chvilku společně povařte. Vmíchejte smetanu a dle potřeby osolte. Před podáváním ozdobte koriandrem. Vynikající přílohou je naše Basmati rýže nebo chléb Chapattis, který po dopečení jemně potřete máslem Ghee.
Zajímá vás víc?
...pak by se vám mohla líbit moje netradiční indická kuchařka s autobiografickým příběhem, mými nejlepšími recepty a podrobným doporučením jak uvařit skvělé kari: Život s chutí kari - Kari s chutí života
Zpět na předchozí stránku.
© 2021 Vlasta Waliyah Rashidová Všechna práva vyhrazena. Zobrazit panel o souborech cookie.
Aplikace pro Internetový obchod EasyShop® 3.9 © IT STUDIO s.r.o.