Nakoupeno za: 0 Kč
Vyhledávání
Důležité informace
Provozovatel
Vlasta Waliyah Rashidová
---
----- ---
IČO: 63896354
(Firma není plátcem DPH)
Tel.: 606680435
Vlasta Waliyah Rashidová
Fyzická osoba zapsaná v Živnostenském rejstříku od 30.4.2007
Novinky e-mailem
Doporučte nás
Domníváte se, že by naše stránky mohly zajímat někoho z Vašich přátel či známých?
» Doporučte nás!
Rychlé přihlášení
Top
Tikka Masala pasta 250ml
S touto lahodnou kořeněnou pastou, jejíž chuť jemně podtrhuje citrón a koriandr, si i Vy snadno připravíte nejoblíbenější variantu kari v Evropě.
Složení: Rostlinný olej, voda, tomatové pyré, sůl, koriandr, kukuřičný škrob, turmerik, cukr, cibule, česnek, zázvor, citrón, kokos, směs koření (obsahuje hořčici), octová kyselina, mléčná kyselina, paprika. Může obsahovat stopy ořechů.
Země původu Indie. Vyrobeno v Anglii. Skladujte v suchu a chladu.
RECEPT: Lilek s rajčaty v jemně pikantní omáčce
Budete potřebovat: 300g lilku pokrájeného na kostky, 300g rajčat bez jadérek (mohou být z plechovky), 2 střední cibule pokrájené najemno, 1 lžička Pasta česneková, ½ lžičky Pasta zázvorová, ½ lžičky koření Římský kmín celý 2 lžíce Tikka Masala Pasty, 2 lžíce oleje, 1 lžíce čerstvého koriandru nebo petrželky.
Jak na to: Rozpalte v pánvi olej a přidejte římský kmín. Až začnou semínka “vyskakovat,” přidejte pokrájenou cibuli a na mírném ohni opékejte ještě 3 minuty. Pak vmíchejte česnekovou a zázvorovou pastu a společně promíchávejte dalších pár minut. Přidejte pastu Tikka Masala a porkájená rajčata. Promíchejte, přiveďte k varu a přidejte do směsi lilek. Přikryté vařte, dokud lilek není měkký. Servírujte s rýží Basmati rýže nebo Chapattis jako hlavní zeleninové jídlo, nebo jako přílohu k teplému či studenému masu.
RECEPT na kuřecí paličky Tikka Masala
Budete potřebovat: 8 kuřecích paliček nebo křídel (bez kůže), 2 lžíce pasty Tikka masala, 1 lžíce tučného bílého jogurtu, 1 lžíce pokrájeného čerstvého koriandru (nebo petrželky), čerstvý koriandr na ozbodu
Jak na to: Smíchejte jogurt, koriandr a pastu Tikka Masala. Vložte kuřecí maso, přikryjte a v chladu marinujte alespoň dvě hodiny, nejlépe však přes noc.
Kuře vyjměte z marinády a grilujte nebo pečte v předehřáté troubě (200°C cca 30 minut). Občas otáčejte. Před podáváním ozdobte lístky koriandru a podávejte s čerstvým zeleninovým salátem, opečenými brambůrkami, rýží apod.
Zpět na předchozí stránku.
© 2021 Vlasta Waliyah Rashidová Všechna práva vyhrazena. Zobrazit panel o souborech cookie.
Aplikace pro Internetový obchod EasyShop® 3.9 © IT STUDIO s.r.o.