Nakoupeno za: 0 Kč
Vyhledávání
Důležité informace
Provozovatel
Vlasta Waliyah Rashidová
---
----- ---
IČO: 63896354
(Firma není plátcem DPH)
Tel.: 606680435
Vlasta Waliyah Rashidová
Fyzická osoba zapsaná v Živnostenském rejstříku od 30.4.2007
Novinky e-mailem
Doporučte nás
Domníváte se, že by naše stránky mohly zajímat někoho z Vašich přátel či známých?
» Doporučte nás!
Rychlé přihlášení
Top
Pasta Zelené chilli 300 ml
Tuto pastu oceníte, nemáte-li zrovna po ruce čerstvé zelené chilli. Vysoce kvalitní produkty a zpracování zaručuje čerstvost a autentičnost chuti i vůně.
Složení: zelené chilli 75%, voda, sůl, koriandr, kukuřičný olej, římský kmín, pepř, kardamom, hřebíček, skořice, octová kyselina, citrónová kyselina. Skladujte v suchu a chladu. Země původu Indie.
Země původu Indie.
ALOO GHOBI S LILKEM
V horkém letním počasí to chce něco rychlého a lehkého. Skvělým tipem je i toto indické kari „Aloo ghobi.“ Tentokrát jsem základní rajčatové pyré ještě doplnila lilkem. Jídlo je lehké a v kombinaci s bílým jogurtem i osvěžující.
Potřebujete: ¼ květáku, přibližně stejné množství brambor (vše v syrovém stavu), 1 lilek, 1 větší cibule, 2 spařená a oloupaná rajčata, lžička utřeného česneku a lžička strouhaného zázvoru (nebo hotové pasty: (Pasta česnek & zázvor, 250ml), pasta zelené chilli (Pasta Zelené chilli, 240ml), celý římský kmín (Římský kmín celý 100g), černucha setá (Cibulové semínko, Černucha setá 100g), turmerik (Kurkuma mletá, turmerik 100g), sůl, garam masala mletá (Koření Garam Masala mletá 100g), ½ lžičky mletého koriandru (Koriandr mletý 100g), rostlinný olej, bílý jogurt a placky čapátí (Chapattis).
1) Lilek podélně rozpulte a pokrájejte na menší dílky. Osolte a nechte stranou. Mezitím na větším množství oleje krátce opečte lžičku černuchy seté a lžičku celého římského kmínu. Přidejte najemno pokrájenou cibuli a snižte teplotu. Nechte opékat několik minut.
2) Nakrájený lilek dobře osušte papírovými ubrousky a přisypte k cibuli. Opékejte na nízkou teplotu. Přidejte pastu zelené chilli (množství podle chuti), zázvor a česnek a za stálého míchání společně opékejte. Do směsi vmíchejte všechno ostatní koření: lžičku turmeriku, garam masaly a ½ lžičky mletého koriandru. Osolte a podle potřeby nařeďte malým množstvím vody. Duste asi 20 minut.
3) Přidejte brambory a květák pokrájené na větší kousky. Nařeďte trochou vody a duste dokud zelenina není zcela měkká. Toto kari je sušší, proto nechte případný přebytek tekutiny vyvařit. Každou porci podávejte s lžící bílého jogurtu a plackami čapátí.
Mohlo by vás také zajímat:
Pasta Červené chilli, 240ml | Pasta zázvorová, 250ml | ||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
||||||||||||||||||||
240ml, Minced Red Chilli. Pasta Červené chilli |
250 ml, Minced Ginger. Pasta zázvorová Vysoce koncentrovaná pasta nahradí čerstvý zázvorový kořen. Jednoduché a praktické řešení kdykoli po ruce. |
||||||||||||||||||||
Pasta česnek & zázvor, 250ml | Pasta česneková, 250ml | ||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
||||||||||||||||||||
250 ml, Minced Ginger & Garlic. Pasta česnek & zázvor |
250ml, Minced Garlic. Pasta česneková |
Zpět na předchozí stránku.
© 2021 Vlasta Waliyah Rashidová Všechna práva vyhrazena. Zobrazit panel o souborech cookie.
Aplikace pro Internetový obchod EasyShop® 3.9 © IT STUDIO s.r.o.