Nakoupeno za: 0 Kč

Provozovatel

Vlasta Waliyah Vyhnankova
---
----- ---

IČO: 63896354
(Firma není plátcem DPH)

Tel.: 606680435

E-mail | HOT-LINE

Vlasta Waliyah Vyhnánková
Fyzická osoba zapsaná v Živnostenském rejstříku od 30.4.2007




Novinky e-mailem

Zadejte svůj e-mail a budete informováni o novinkách a výhodných akcích.

Zadáním registrovaného e-mailu novinky odhlásíte.

Doporučte nás

Domníváte se, že by naše stránky mohly zajímat někoho z Vašich přátel či známých?
» Doporučte nás!

Počítadlo

TOPlist

Tisk stránky

Hotové indické kari Baigan Bharta

Výrobce:Vimal Agro Products Pvt. Ltd.
Katalog. číslo:605
Hmotnost položky:300 kg
Naše cena: 59 Kč
Skladem:zboží je skladem

ks
Přidat do oblíbených položek | Poslat e-mailem

300g, Hotové indické kari Baigan Bharta - Opékaný lilek v tomatové omáčce.
Toto kari je středně pálivé (mild).

Hotové kari od indického výrobce Vimal je velmi populární pro výraznou lahodnou chuť a vyváženou kombinaci koření.

V kari Baigan Bharta vyniká chuť lilku opékaného na dřevěném uhlí, čímž získá specifickou a lahodnou chuť. Vše kořeněno směsí výborného indického koření.

Složení: lilek (70%), slunečnicový olej, rajčata, cibule, přepuštěné máslo, sůl, chilli, česnek, koriandr, zázvor, koriandrové listy, kurkuma, římský kmín, asafoetida, citronová kyselina (E330).

Skladujte v suchu a chladu. Země původu Indie.


Způsob přípravy:

1) Z papírové krabičky vyjměte sáček s kari. V neporušeném sáčku vložte do vařící vody na 5-7 minut. Sáček vyjměte z vody, rozřízněte a servírujte.

2) Z papírové krabičky vyjměte sáček s kari. Sáček rozřízněte, kari nalijte do misky. Vložte do mikrovlnné trouby na plný výkon a ohřívejte 2-3 minuty.

(říjen 2017) Máte rádi opečený lilek? Pak je BAIGAN BHARTHA vaše správná volba! Chilli a výrazná „kouřová“ chuť lilku opečeného na dřevěném uhlí - to jsou dvě hlavní chutě tohoto vynikajícího kari. Baigan bharta, kari od indického výrobce Vimal, je přesně takové jaké má být – hutné a výrazně zeleninové. Výrazné chuti opečeného lilku zde ustupuje tomatový základ i směs indického koření. Pouze chilli se nenechá upozadit a spolu s lilkem tvoří dokonalou kombinaci. (Na fotce kari Baigan Bharta od výrobce Vimal).

Kari Vimal jsou celkem pálivá. Pokud je na obalu uvedeno „M“ (medium) tedy střední pálivost – je tak zřejmě myšleno pro Indy a Pákistánce, kterým několik promile chilli běžně koluje v krvi. Na náš evropský standard jde o poněkud pálivé „medium“. Doporučuji proto mít vždy po ruce kelímek bílého jogurtu, který se ke kari perfektně hodí a zároveň srazí pálivost. Konkrétně Baigan Bharta je s bílým jogurtem naprosto skvělé.



Zpět na předchozí stránku.

© 2017 Vlasta Waliyah Vyhnankova Všechna práva vyhrazena.

Aplikace pro Internetový obchod EasyShop® 3.9 © IT STUDIO s.r.o.