Nakoupeno za: 0 Kč

Provozovatel

Vlasta Waliyah Vyhnankova
---
----- ---

IČO: 63896354
(Firma není plátcem DPH)

Tel.: 606680435

E-mail | HOT-LINE

Vlasta Waliyah Vyhnánková
Fyzická osoba zapsaná v Živnostenském rejstříku od 30.4.2007




Novinky e-mailem

Zadejte svůj e-mail a budete informováni o novinkách a výhodných akcích.

Zadáním registrovaného e-mailu novinky odhlásíte.

Doporučte nás

Domníváte se, že by naše stránky mohly zajímat někoho z Vašich přátel či známých?
» Doporučte nás!

Počítadlo

TOPlist

Tisk stránky

Třtinový cukr mletý, 1kg

Třtinový cukr mletý, 1kg
Obsahuje recept
Výrobce:Heera
Katalog. číslo:26267
Hmotnost položky:1.002 kg
Naše cena: 208 Kč
Skladem:zboží je skladem

ks
Přidat do oblíbených položek | Poslat e-mailem

1KG Třtinový cukr mletý

Složení: Třtinový cukr mletý. Vyrobeno v Anglii. Skladujte v suchu a chladu.

Přírodní hnědý cukr mletý je vhodný zejména do pečení. Použít ho však můžete všude jako alternativu k bílému rafinovanému cukru. Třtinový cukr Heera pochází z indických plantáží, čištěný a balený je v Anglii.

Skladujte na chladném suchém místě. Chraňte před přímým slunečným zářením a výraznými vůněmi.

Bezlepkový řepový perník s chilli a skořicí

Nevím jak vám, ale mě „bezlepkový řepový perník“ zní tak úděsně nemlsně, že mě na něj přešla chuť, ještě než jsem ho vůbec uviděla. Bohužel - bohudík ke kávě to odpoledne hostitelka Míša nic jiného nepodávala, takže na řepový perník nakonec přece jen došlo. Zkusila jsem a dobře jsem udělala! Řepa se do těsta namixuje na jemnou kaši, takže v perníku její chuť téměř necítíte. Pak už záleží čistě na vás, čím perníkové těsto dochutíte. Můžete přidat klasické perníkové koření nebo trochu experimentovat s přísadami a polevami. Míša připravila klasický perník bez chilli a čokolády polévaný cukrovo-citronovou polevu. Byl opravdu výborný, ale když se Eliška zmínila, že ona má řepový perník nejraději s chilli a s polevou z čokolády, bylo jasné, že tuhle variantu prostě musím vyzkoušet! Přidala jsem ještě kešu ořechy a místo polevy jen nalámanou čokoládu přímo do těsta. Mimochodem nejlepší poleva je prý z Diplomatica a chilli – to vyzkouším příště, řepový perník jsem určitě nedělala naposledy ;-)

Potřebujete: 400g červené řepy, 3 vejce (žloutky a bílky oddělené), 150g rýžové mouky (Rýžová mouka 500g), 80g cukru moučka (Třtinový cukr mletý, 500g), 30ml rostlinného oleje, 2 lžíce jogurtu, 3 lžičky kakaa, 1 lžička prášku do pečiva, 1 lžička mleté skořice (Skořice mletá 100g), 1 lžička mletého chilli (Chilli extra pálivé mleté 100g), hrst kešu ořechů (Kešu ořechy, zlomky 400g) a cca poloviční množství čokolády nalámané na kousíčky.

Je to snadné:

1) Řepu oloupejte, nákrájejte na kostky a vařte v nesolené vodě cca 45 minut. Doměkka uvařenou řepu slijte a tyčovým mixérem rozmixujte na hladkou hmotu. K vychladlé řepě postupně přimíchejte žloutky, olej a jogurt.

2) Vedle v míse smíchejte všechny sypké ingredience: koření, prášek do pečiva, mouku, kakao a cukr. Sypkou směs postupně přidejte k řepovému pyré, promíchejte, aby se vše dobře spojilo. Nakonec přisypte kešu s čokoládou a opatrně zašlehejte tuhý sníh z bílků.

3) Těsto vlijte do dortové formy nebo menšího pekáčku vyložené pečícím papírem. Pečte pomalu asi 40 minut na 180 °C. Po upečení nechte vychladnout ve formě, nevyklápějte. Hotový perník můžete posypat moučkovým cukrem.

Mohlo by vás také zajímat:

 

Domácí mangová limonáda: Mango pyré 850g

Firni s jahodovým želé: Tapioka perly 500g

 

 



Zpět na předchozí stránku.

© 2017 Vlasta Waliyah Vyhnankova Všechna práva vyhrazena.

Aplikace pro Internetový obchod EasyShop® 3.9 © IT STUDIO s.r.o.