Nakoupeno za: 0 Kč

Provozovatel

Vlasta Waliyah Vyhnankova
---
----- ---

IČO: 63896354
(Firma není plátcem DPH)

Tel.: 606680435

E-mail | HOT-LINE

Vlasta Waliyah Vyhnánková
Fyzická osoba zapsaná v Živnostenském rejstříku od 30.4.2007




Novinky e-mailem

Zadejte svůj e-mail a budete informováni o novinkách a výhodných akcích.

Zadáním registrovaného e-mailu novinky odhlásíte.

Doporučte nás

Domníváte se, že by naše stránky mohly zajímat někoho z Vašich přátel či známých?
» Doporučte nás!

Počítadlo

TOPlist

Tisk stránky

Koření na jehněčí maso, 60g

Koření na jehněčí maso, 60g
Obsahuje recept
Výrobce:Shan Foods
Katalog. číslo:21578
Hmotnost položky:0.062 kg
Naše cena: 46 Kč
Skladem:zboží je skladem

ks
Přidat do oblíbených položek | Poslat e-mailem

60g, Koření na jehněčí maso (Mutton Biryani Mix)

Silně aromatická chuťově výrazná směs indického koření na jehněčí maso a jehněčí pilaf ("biriani"). Kombinace klasického koření, kterému dominuje zázvor, hřebíček a kardamom.

Složení: sůl, turmerik, paprika, červené chilli, zelený kardamom, černý pepř, hřebíček, kardamom, římský kmín, nové koření, zázvor, česnek, potravinářské barvivo,citrónová kyselina, maltodextrin, sójový protein, cukr, silicondioxide, canola oil, sušená papaya.

Skladujte v suchu a chladu. Země původu Pákistán.

Recept - Jehněčí pilaf

Budete potřebovat:
750g pokrájeného masa i s kostí
750g basmati rýže
namočené ve vodě na 30 minut (Basmati rýže)
1-2 cibule pokrájené na plátky
5 menších oloupaných rozpůlených brambor
3 menší rajčata pokrájená na kostky

šálek bílého jogurtu
1 lžička česnekové pasty (
Pasta česneková) a 2 lžíce zázvorové pasty (
Pasta zázvorová), 2 lžíce citrónové šťávy, 1 lžička pasty ze zeleného chilli (Pasta Zelené chilli), směs koření na jehněčí maso a 250g přepuštěného másla ghí (Ghee)

Jak na to:

1) Cibulku opečte na ghí dozlatova. Přidejte maso, česnek a zázvor a  za stálého míchání pár minut opékejte. Přidejte směs Koření na jehněčí maso, jogurt a dále opékejte. Přidejte 3-4 šálky vody a brambory.

2) Přikryté vařte na mírném plameni, dokud maso není měkké. K masu přidejte rajčata, zelené chilli a citrónovou šťávu. Promíchejte a sejměte z plamene.

3) Mezitím si odděleně připravte rýži: 2 lžíce soli rozpusťte v 10 sklenkách vody. Přidejte namočenou rýži a chvilku vařte, dokud rýže není z ¾ měkká. Pak sejměte z plamene a sceďte. Na dno pekáčku rozložte většinu rýže, na ni rozetřete vařené maso a doplňte navrch zbylou rýži. Přikryté pečte v troubě nebo vařte na nízkou teplotu, dokud rýže i maso nejsou zcela měkké.
Občas promíchejte. Podávejte ozdobené zakysanou smetanou nebo bílým jogurtem.

 



Zpět na předchozí stránku.

© 2018 Vlasta Waliyah Vyhnankova Všechna práva vyhrazena.

Aplikace pro Internetový obchod EasyShop® 3.9 © IT STUDIO s.r.o.