Nakoupeno za: 0 Kč

Provozovatel

Vlasta Waliyah Vyhnankova
---
----- ---

IČO: 63896354
(Firma není plátcem DPH)

Tel.: 606680435

E-mail | HOT-LINE

Vlasta Waliyah Vyhnánková
Fyzická osoba zapsaná v Živnostenském rejstříku od 30.4.2007




Novinky e-mailem

Zadejte svůj e-mail a budete informováni o novinkách a výhodných akcích.

Zadáním registrovaného e-mailu novinky odhlásíte.

Doporučte nás

Domníváte se, že by naše stránky mohly zajímat někoho z Vašich přátel či známých?
» Doporučte nás!

Počítadlo

TOPlist

Tisk stránky

Koření na pilaf s masem a zeleninou, 65g

Koření na pilaf s masem a zeleninou, 65g
Obsahuje recept
Výrobce:Shan Foods
Katalog. číslo:21538
Hmotnost položky:0.067 kg
Naše cena: 46 Kč
Skladem:zboží je skladem

ks
Přidat do oblíbených položek | Poslat e-mailem

65g, Koření na pilaf s masem a zeleninou (Bombay Biryani Mix)

Složení: červené chilli, koriandr, paprika, turmerik, kmínové semínko, černý pepř, muškátový květ, cibulové semínko, indica, skořice, hřebíček, kardamom, sušené švestky, sušený česnek, sušená cibule, šafrán, bobkový list, sůl,citrónová kyselina, maltodextrin, sójový protein, cukr, silicondioxide, canola oil,potravinářské barvivo.

Skladujte v suchu a chladu. Země původu Pákistán.

Speciálně namíchaná směs indického koření na pilaf a biryani. Pilaf (pilau) je indická obdoba českého rizota. Autentickou chuť indického pilafu docílíte nejen správnou přípravou, ale zejména vhodnou směsí koření, která je na pilaf přesně určena. 

Směs indického koření Bombay biryani v sobě spojuje ty nejlepší pikantní ingredience potřebné k bezchybnému pilafu - tak jak byste jej koupili právě na ulicích Bombaye.

Recept: Bombay rýže s masem a bramborem

Budete potřebovat:
500-750g hovězího masa, 500-750g,
Basmati rýže namočené ve vodě na 30 minut, 1 větší cibuli pokrájenou najemno, 2 pokrájená rajčata bez slupky a jadýrek (nebo použijte již hotová italská rajčata z plechovky (Krájená rajčata v tomatovém nálevu 400g), 3 střední brambory oloupané a pokrájené na 4 dílky, 1 hrnek bílého jogurtu nebo zakysané smetany, 200g přepuštěného másla ghí (Máslo ghí (Ghee) 500g), směs indického koření Bombay Biryani.

Jak na to: 1) Cibulku osmahněte dozlatova. Přidejte pokrájená rajčata a duste dokud se tuk nezačne od směsi oddělovat. Pak přidejte maso, indickou kořenící směs na pilaf Bombay Biryani, brambory a jogurt a duste 10-15 minut. Přidejte 1-2 sklenky vody, přikryjte a vařte na mírném plameni, dokud maso není měkké.

2) Zvlášť si uvařte namočenou basmati rýži ve slané vody do poloměkka. Sceďte. Pak položte jednu vrstvu rýže, na ni rovnoměrně rozetřete masovou směs a překryjte druhou vrstvou rýže. Přiklopené vařte na mírném plameni nebo dopékejte v troubě, dokud rýže není zcela měkká. Před podáváním směs lehce promíchejte.

 



Zpět na předchozí stránku.

© 2018 Vlasta Waliyah Vyhnankova Všechna práva vyhrazena.

Aplikace pro Internetový obchod EasyShop® 3.9 © IT STUDIO s.r.o.