Nakoupeno za: 0 Kč

Provozovatel

Vlasta Waliyah Vyhnankova
---
----- ---

IČO: 63896354
(Firma není plátcem DPH)

Tel.: 606680435

E-mail | HOT-LINE

Vlasta Waliyah Vyhnánková
Fyzická osoba zapsaná v Živnostenském rejstříku od 30.4.2007




Novinky e-mailem

Zadejte svůj e-mail a budete informováni o novinkách a výhodných akcích.

Zadáním registrovaného e-mailu novinky odhlásíte.

Doporučte nás

Domníváte se, že by naše stránky mohly zajímat někoho z Vašich přátel či známých?
» Doporučte nás!

Počítadlo

TOPlist

Tisk stránky

Koření na ryby, 50g

Koření na ryby, Shan 50g
Obsahuje recept
Výrobce:Shan Foods
Katalog. číslo:21510
Hmotnost položky:0.052 kg
Naše cena: 46 Kč
Skladem:zboží je skladem

ks
Přidat do oblíbených položek | Poslat e-mailem

50g, Koření na ryby (Fish Seasoning Mix)

Speciální směs indického koření na ryby. Toto koření je vhodné pro všechny úpravy ryb - grilování, pečení i dušení. Směs koření s koriandrem, římským kmínem, kardamomem a zeleným mangem dodá rybímu masu zajímavou pikantní chuť.

Složení: sůl, red chilli, paprika, koriandr, cibule, česnek, zázvor, řecké seno, skořice, římský kmín, muškátový květ, hřebíček, turmerik, zelené mango, kardamom, černý kmín, černý pepř.

Skladujte v suchu a chladu. Země původu Pákistán.

Pikantní rybí filety v kokosovém kari

Zbylo vám od Vánoc několik rybích filet v mrazáku? Vyzkoušejte pikantní rybí kari s indickým kořením a jemným kokosovým krémem. Jednoduché rychlé jídlo "z jednoho hrnce".

Potřebujete: 500g rybích filet (výborná je třeba treska, ale můžete použít jakoukoli bílou rybu), 1 velkou (bílou) cibuli rozsekanou v robotu na jemnou pastu, 1/2 plechovky kokosového mléka (zbylé mléko využijete na marinádu Kokosové mléko AROY-D, 400ml).

Na marinádu potřebujete: šťávu z půlky limetky, 1 lžíci zázvorovo-česnekové pasty (Pasta česnek & zázvor, Top op 300g) a 1 menší lžičku chilli pasty (Pasta Zelené chilli, Schani 240ml množství volte dle uvážení), 2 lžičky směsi koření na ryby Shan (Koření na ryby, Shan 50g), druhou půlku plechovky kokosového mléka. 

Postup: Smíchejte všechny ingredience na marinádu a osušené rybí filety marinujte několik hodin. Na středně rozpáleném oleji opečte cibulovou pastu.

Přidejte rybí maso a krátce opečte z obou stran. Přidejte zbylé kokosové mléko i všechnu zbylou marinádu. Vše nechte na nízkou teplotu společně vařit, dokud ryba není hotová.

Před podáváním dochuťte limetkou případně ještě přidejte špetku směsi koření na ryby.

Sůl jsem do tohoto kari nepřidávala. I když jí směs koření neobsahuje velký podíl, je pro mě naprosto dostatečná. Můžete však podle chuti ještě dosolit. Jako příloha je vhodná basmati rýže nebo indické placky.

Základní marináda k rybě

Budete potřebovat: 1-1.5 kg ryby, 1 a půl lžíce česnekové pasty (Pasta česneková, 250ml), 500g přepuštěného másla ghí (Máslo ghí (Ghee) 500g) a směs koření na ryby (množství podle chuti).

Jak na to: Smíchejte česnekovou pastu a koření. Potřete rybu a nechte 30 minut marinovat. Rozpalte máslo ghí a rybu opékejte dozlatova, dokud maso není zcela hotové. Před podáváním zakápněte limetkou.

Rychlé indické kari s rybou

Do tohoto kari doporučuji zejména mořské ryby, ale můžete nahradit i jakoukoli sladkovodní.

 

Budete potřebovat: 1-1.5 kg ryby pokrájené na kostky, šálek bílého jogurtu, 1 lžičku česnekové pasty (Pasta česneková, 250ml), půl cibule pokrájené najemno, 15-25 koření kari listy (Kari listy 20g), přepuštěné máslo ghee (Máslo ghí (Ghee) 500g) nebo olej a směs koření na ryby.

Jak na to: Cibulku osmažte dozlatova. Přidejte celé kari listy, česnekovou pastu, jogurt a směs
směs koření na ryby. Vše pár minut opékejte. Potom přidejte rybu a pečte dalších 10 minut. Dobře promíchejte. Dolijte vodu a na mírném plameni duste, dokud ryba není hotová. Podávejte s dobrou jasmínovou rýží (Thajská jasmínová rýže 5kg).



Zpět na předchozí stránku.

© 2018 Vlasta Waliyah Vyhnankova Všechna práva vyhrazena. Zobrazit panel o souborech cookie.

Aplikace pro Internetový obchod EasyShop® 3.9 © IT STUDIO s.r.o.