Nakoupeno za: 0 Kč

Provozovatel

Vlasta Waliyah Vyhnankova
---
----- ---

IČO: 63896354
(Firma není plátcem DPH)

Tel.: 606680435

E-mail | HOT-LINE

Vlasta Waliyah Vyhnánková
Fyzická osoba zapsaná v Živnostenském rejstříku od 30.4.2007




Novinky e-mailem

Zadejte svůj e-mail a budete informováni o novinkách a výhodných akcích.

Zadáním registrovaného e-mailu novinky odhlásíte.

Doporučte nás

Domníváte se, že by naše stránky mohly zajímat někoho z Vašich přátel či známých?
» Doporučte nás!

Počítadlo

TOPlist

Tisk stránky

Tandoori pasta 250ml Patak’s

Tandoori pasta Patak’s 250ml
Obsahuje recept
Výrobce:Patak's
Katalog. číslo:13622
Hmotnost položky:0.254 kg
Naše cena: 98 Kč
Skladem:zboží je skladem

ks
Přidat do oblíbených položek | Poslat e-mailem

Tandoori pasta 250ml

Jemně pikantní přísada, které dominuje chuť tamarindu, koriandru a římského kmínu. Vynikající (nejen) pro grilování a barbecue masa i zeleniny.

Složení: voda, zázvor, tamarind, sůl, sušený česnek, koriandr, římský kmín, octová kyselina, koření (obsahuje hořčici), potravinářské barvivo (E163, E122, E129), kyselina mléčná. Může obsahovat stopy ořechů.

Země původu Indie. Vyrobeno v Anglii. Skladujte v suchu a chladu.

Kuře v krémové omáčce

Na marinované maso budete potřebovat: 450g kuřecího masa na kostky, 2 lžíce Pasty Tandoori, 2 lžíce tučného bílého jogurtu, 1 lžíce Pasta česneková, 1 lžíce rostlinného oleje (vyzkoušejte Čistý kokosový olej 100%Na omáčku: rostlinný olej, malá cibulka jemně pokrájená, 3 střední pokrájená rajčata, 100ml tučné smetany, 2 lžíce cukru, 1 lžíce pokrájeného čerstvého koriandru (nebo nahraďte petrželkou), 100ml vody, 2 lžíce másla Ghee, Pasta Tikka Masala1 lžička Kari Mild madras mleté

Jak na to: Smíchejte jogurt, pastu tandoori, olej a čensek. Ve směsi marinujte kuřecí maso alespoň dvě hodiny (nejlépe však přes noc).
V předehřáté troubě upečte marinované kuřecí kousky při 200°C cca 25-30 minut (dokud není maso měkké).
Zvlášť si připravte omáčku: Na pánvi rozpalte olej a osmažte cibulku. Přidejte do ní pastu Tikka Masala a dvě minuty povařte. Pokud se bude omáčka lepit, přilijte trochu horké vody.Přidejte krájená rajčata, cukr a máslo. Dolijte vodu. Přikryté vařte dalších dvacet minut. Do omáčky přendejte opečené kuře a chvilku společně povařte. Vmíchejte smetanu a dle potřeby osolte. Před podáváním ozdobte koriandrem. Vynikající přílohou je naše 
Basmati rýže  nebo chléb Chapattis, který po dopečení jemně potřete máslem Ghee.

 Mohlo by vás také zajímat:

Knížka Mango, láska a kari

Padesát receptů indické kuchyně promíchané v pikantním sladko-kyselém příběhu... :-)

V knížce najdete nejen některé recepty z těchto stránek, ale i ty které jsem zde ještě neměla čas uveřejnit, například: Kuřecí balti kari s hráškem a panýrem, Hovězí Bombaj byriani, Kuře karahi v mátové omáčce, Jehněčí kari s cuketou a mnoho dalších...

Knižní antoace:

Všechny chutě Indie, okořeněné špetkou lásky! Co vás čeká, když se rozhodnete, navzdory skepsi vašeho okolí, otevřít si obchod s indickým kořením a proniknout do tajů této orientální kuchyně? A co když vám to celé ještě okoření láska? (Celá anotace a ukázka z knihy zde: Mango, láska a kari)



Zpět na předchozí stránku.

© 2019 Vlasta Waliyah Vyhnankova Všechna práva vyhrazena. Zobrazit panel o souborech cookie.

Aplikace pro Internetový obchod EasyShop® 3.9 © IT STUDIO s.r.o.