Nakoupeno za: 0 Kč

Provozovatel

Vlasta Waliyah Vyhnankova
---
----- ---

IČO: 63896354
(Firma není plátcem DPH)

Tel.: 606680435

E-mail | HOT-LINE

Vlasta Waliyah Vyhnánková
Fyzická osoba zapsaná v Živnostenském rejstříku od 30.4.2007




Novinky e-mailem

Zadejte svůj e-mail a budete informováni o novinkách a výhodných akcích.

Zadáním registrovaného e-mailu novinky odhlásíte.

Doporučte nás

Domníváte se, že by naše stránky mohly zajímat někoho z Vašich přátel či známých?
» Doporučte nás!

Počítadlo

TOPlist

Tisk stránky

Tikka Masala pasta 250ml Patak’s

Tikka Masala pasta Patak’s 250ml
Obsahuje recept
Výrobce:Patak's
Katalog. číslo:13625
Hmotnost položky:0.254 kg
Naše cena: 98 Kč
Skladem:zboží je skladem

ks
Přidat do oblíbených položek | Poslat e-mailem

Tikka Masala pasta 250ml

S touto lahodnou kořeněnou pastou, jejíž chuť jemně podtrhuje citrón a koriandr, si i Vy snadno připravíte nejoblíbenější variantu kari v Evropě.

Složení: Rostlinný olej, voda, tomatové pyré, sůl, koriandr, kukuřičný škrob, turmerik, cukr, cibule, česnek, zázvor, citrón, kokos, směs koření (obsahuje hořčici), octová kyselina, mléčná kyselina, paprika. Může obsahovat stopy ořechů.

Země původu Indie. Vyrobeno v Anglii. Skladujte v suchu a chladu.

RECEPT: Lilek s rajčaty v jemně pikantní omáčce

Budete potřebovat: 300g lilku pokrájeného na kostky, 300g rajčat bez jadérek (mohou být z plechovky), 2 střední cibule pokrájené najemno, 1 lžička Pasta česneková, ½ lžičky Pasta zázvorová, ½ lžičky koření Římský kmín celý 2 lžíce Tikka Masala Pasty, 2 lžíce oleje, 1 lžíce čerstvého koriandru nebo petrželky.

Jak na to: Rozpalte v pánvi olej a přidejte římský kmín. Až začnou semínka “vyskakovat,” přidejte pokrájenou cibuli a na mírném ohni opékejte ještě 3 minuty. Pak vmíchejte česnekovou a zázvorovou pastu a společně promíchávejte dalších pár minut. Přidejte pastu Tikka Masala a porkájená rajčata. Promíchejte, přiveďte k varu a přidejte do směsi lilek. Přikryté vařte, dokud lilek není měkký. Servírujte s rýží Basmati rýže  nebo Chapattis jako hlavní zeleninové jídlo, nebo jako přílohu k teplému či studenému masu.

RECEPT na kuřecí paličky Tikka Masala

Budete potřebovat: 8 kuřecích paliček nebo křídel (bez kůže), 2 lžíce pasty Tikka masala, 1 lžíce tučného bílého jogurtu, 1 lžíce pokrájeného čerstvého koriandru (nebo petrželky), čerstvý koriandr na ozbodu

Jak na to: Smíchejte jogurt, koriandr a pastu Tikka Masala. Vložte kuřecí maso, přikryjte a v chladu marinujte alespoň dvě hodiny, nejlépe však přes noc.
Kuře vyjměte z marinády a grilujte nebo pečte v předehřáté troubě (200°C cca 30 minut). Občas otáčejte. Před podáváním ozdobte lístky koriandru a podávejte s čerstvým zeleninovým salátem, opečenými brambůrkami, rýží apod.
 

 



Zpět na předchozí stránku.

© 2018 Vlasta Waliyah Vyhnankova Všechna práva vyhrazena.

Aplikace pro Internetový obchod EasyShop® 3.9 © IT STUDIO s.r.o.