S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko "OK" souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete zde.
Ok

NOVINKY

arr31. 4. 2022 - Nejlepší kurzy indické kuchyně v Praze!Máte rádi indickou kuchyni a chcete se naučit techniky tradičního vaření poctivé domácí kuchyně?...

Úvod » Čapátí, papady a jiné přílohy » Kořeněný papad Punjabi masala, 200gr


        

Kořeněný papad Punjabi masala, 200gr

Punjabi masala papad

skladem

 


0x
Číslo produktu: 114
Výrobce: Shri Mahila
naše cena:
53 Kč

do košíku:
   

200gr, Papad se směsí koření masala 

Indické papady jsou tenké křupavé placky. Hodí se především jako předkrm nebo snack. Placky papadam podávejte s dippem, omáčkou, zavařeninou apod. Indové je nejraději pojídají s mangovým chutney. Papady před servírováním opečte nebo osmažte na pánvi. Nejlépe chutnají ještě teplé.

Složení: luštěninová mouka z bílé čočky, asafoetida, pepř, sůl, rostlinný olej, kypřící složka soda bicarbnate. Skladujte v suchu a chladu. Baleno v ochranné atmosféře.

Země původu Indie

Postup:

Každou placku vložte na pár vteřin do rozpáleného oleje. Papad by měl být v oleji zcela ponořený. Placky se rychle nafouknou a srolují. Stlačte je proto naběračkou, aby i okraje zůstaly v oleji. Každý papad smažte jen pár vteřin. Po vyjmutí z oleje, odsajte z placky přebytečný olej papírovým ubrouskem. Uchovejte teplé k podávání.

Papady můžete opékat i na sucho. Tedy postup je stejný, ale pánev je bez oleje. Takto se placky nenafukují a nemění tvar. 

NEJPRODÁVANĚJŠÍ


Vytvořeno systémem www.webareal.cz

MDgzYWExN