Úvod » Kari pasty, čatní, omáčky » Sladké mangové čatní Patak’s, 340g
340g Sladké mangové čatní
Složení: cukr, mango, sůl, koření, kyselina octová, kyselina citrónová, česnek, zázvor, rostlinný olej. Může obsahovat stopy ořechů. Neobsahuje gluten. Vhodné pro vegetariány.
Země původu Indie. Skladujte v suchu a chladu.
Lehce pikantní čatní, které je skutečnou tradicí v Indické kuchyni a velmi oblíbené i v Anglii. Pravděpodobně ho budete znát ze své oblíbené indické restaurace, kde jej často podávají jako dip ke smaženým pakorám a plněným taštičkám "samosám". Čatní ze skleničky nevyžaduje další tepelnou úpravu. Můžete ho ředit horkou vodou nebo bílým jogurtem.
Mangové čatní se perfektně hodí k přípravě sladko-kyselých kuřecích kari, kde vynikne ovocná chuť manga. Na větším množství tuku nechte zesklovatět cibuli, přidejte česnekovo-zázvorovou pastu, krátce orestujte a pak vmíchejte lžíci mangového čatní. Orestujte a pokračujte v přípravě oblíbeného receptu.
Vedle tradičních receptů ho vyzkoušejte také do salátů, ke studenému masu nebo na sendvič.
NEJPRODÁVANĚJŠÍ