S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko "OK" souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete zde.
Ok

NOVINKY

arr31. 4. 2022 - Nejlepší kurzy indické kuchyně v Praze!Máte rádi indickou kuchyni a chcete se naučit techniky tradičního vaření poctivé domácí kuchyně?...

Úvod » Specialitky v konzervě » Vařená cizrna v nálevu TRS, 400g


        

Vařená cizrna v nálevu TRS, 400g

Boiled Chick Peas

skladem

 


0x
Číslo produktu: 95
Výrobce: TRS
naše cena:
28 Kč

do košíku:
   

400g, Vařená cizrna v nálevu 
Vařená cizrna v nálevu Vám výrazně ulehčí práci a zkrátí dobu přípravy. Mějte ji vždy po ruce pro případ, že nebude čas uvařit si sušené z naší nabídky v kategorii Luštěniny.

Složení: cizrna, voda, sůl, kyselina citrónová.

Země původu Indie. Vyrobeno v Anglii. Skladujte v suchu a chladu.

Konzervovaná cizrna nepotřebuje již žádnou úpravu. Můžete z ní připravit studené i teplé pokrmy. Doporučuji však konzervovanou cizrnu propláchnout v sítu pod tekoucí vlažnou vodou (z důvodu lepší stravitelnosti a tedy snížení nadýmavosti). Vařená cizrna je vhodná do salátů, jako příloha, k přípravě kari a jiných luštěninových pokrmů.Konzervovaná cizrna je také ideální k přípravě pomazánky hummus. 

Hummus z červené řepy

Potřebujete: 1 větší červenou řepu, 1/2 plechovky vařené cizrny, 2 vrchovaté lžíce tahini pasty, 2 lžičky mletého česneku, pár kapek citronové šťávy, 2 velké lžíce bílého hutného jogurtu, 1-2 lžíce olivového oleje, sůl, pepř.

Připravíte jednoduše:

1) Řepu oloupejte, nakrájejte na kostky a v nesolené vodě vařte asi 20 minut. Vařenou slitou řepu nasypte do kuchyňského robotu, přidejte slitou (a pod tekoucí vodou propláchnutou) cizrnu. Vmíchejte všechny ostatní ingredience a rozmixujte dohladla.

2) Podávejte s pečivem, plackami, slanými sušenkami apod. Nezapomeňte na čerstvé bylinky - nejlépe se hodí libeček, hladkolistá petržel a koriandr. Můžete přihodit ještě pár semínek - sezamu nebo (pro pikantnější tečku) černuchu.

NEJPRODÁVANĚJŠÍ


Vytvořeno systémem www.webareal.cz

NGY2ZGFhZj