Úvod » Kari pasty, čatní, omáčky » Ashoka, Mandžuská omáčka Machurian, 285g
Ashoka, Mandžuská omáčka Machurian, 285g
Mandžuská sladko-kyselá omáčka patří k tradičním pokrmům indočínské kuchyně. Nejčastěji se připravuje v kombinaci s kuřecím masem (Kuře manchurian), květákem (manchurian ghobi) nebo směsí zeleniny (veg manchurian. Jako příloha jsou vhodné nudle nebo rýže. Mandžuská omáčka má pikantní, kořeněnou a mírně nasládlou chuť.
Mandžuskou omáčku Ashoka přidejte k již hotové zelenině nebo masu, zastříkněte trochou vody a společně poduste. Mandžuská omáčka Ashoka je také vhodná k marinování.
Složení: voda, cibule, cukr, olivový olej, jarní cibulka, česnek, sůl, zázvor, kukuřičný škrob, zelené chilli, rajčatový protlak, karamelové barvivo (E150 d), kyselina: kyselina octová (E260), prášek z pěti koření (skořice, hřebíček, fenykl, černý pepř, muškátový oříšek), prášek z černého pepře, kvasnicový extrakt, guarová guma (E412), guanylát disodný (E627), inosinát disodný (E631), sodík Benzoát (E211), xanthanová guma (E415).
Skladujte v suchu a chladu. Země původu: Indie
NEJPRODÁVANĚJŠÍ