Úvod » Kari pasty, čatní, omáčky » Cock, Thajská žlutá kari pasta, 400g
Položka je dočasně vyprodána. Zboží nelze objednat.
400g, Thajská kari pasta žlutá
Thajská žlutá kari pasta Cock je zárukou autentické nezaměnitelné chuti typické pro asijskou a zejména thajskou kuchyni. Žlutá kari pasta je vhodná zejména k přípravě kuřecího nebo vepřového masa a krevet. Thajskou kari pastu ale využijete i k přípravě pikantních polévek, omáček, nudlí apod. Žlutá kari pasta Cock neobsahuje glutamáty a umělá dochucovadla.
Kari pastu přidejte hned na začátku vaření a vždy ji krátce orestujte na rozehřátém tuku. Pak teprve přidávejte ostatní ingredience. Tepelná úprava kari pasty je důležitá pro uvolnění všech vůní a chutí.
Doporučený postup:
- Na lžíci rostlinného oleje opečte 50g červené kari pasty. Pak přidejte 1 hrnek (240ml) kokosového mléka.
- Přidejte 200g masa. Vše dobře promíchejte a krátce opečte.
- Vmíchejte ještě 1/2 hrnku kokosového mléka, 1/2 vody a přiveďte k varu.
- Vařte dokud maso není téměř měkké. Před dokončením přidejte 1 a 1/2 lžičky hnědého cukru, 100g zeleniny a vařte dokud maso i zelenina nejsou zcela měkké.
Složení: sušené červené chilli 20%, citrónová tráva, česnek, šalotka, galgán, koření: koriandr, kmín, kurkuma, skořice, muškátový květ.
Země původu Thajsko. Skladujte v suchu a chladu.
Žlutá kari pasta je balená v sáčku vloženém do plastového kelímku (viz. obrázek). Po otevření sáčku přendejte zbývající kari pastu do kelímku, uzavřete a skladujte v lednici. Před otevřením není třeba kari pastu skladovat v lednici.
NEJPRODÁVANĚJŠÍ