S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko "OK" souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete zde.
Ok

NOVINKY

arr31. 4. 2022 - Nejlepší kurzy indické kuchyně v Praze!Máte rádi indickou kuchyni a chcete se naučit techniky tradičního vaření poctivé domácí kuchyně?...

Úvod » Kari pasty, čatní, omáčky » Jalfrezi pasta Patak’s, 250ml


        

Jalfrezi pasta Patak’s, 250ml

skladem

 


0x
Číslo produktu: 10308
Výrobce: Patak's
naše cena:
98 Kč

do košíku:
   

250ml, Jalfrezi kari pasta

Středně pálivá indická kari pasta Jalfrezi (2 z 5 papriček) vyrobená podle autentické indické receptury je vhodná pro přípravu rozmanitých druhů kari indické i thajské kuchyně. Základ pasty tvoří tomaty, cibule, papriky a kokos - vše promícháno v oleji s pikantní směsí indického koření.

Složení: voda, rostlinný olej, cibule, červená a zelená paprika, kokos, koriander, sůl, tomatový koncentrát, octová kyselina, cukr, tamarind, kukuřičný škrob, zázvor, česnek, listy koriandru, tamarind, kyselina mléčná. Může obsahovat stopy ořechů a hořčice.

Po otevření uchovejte v chladu a spotřebujte do šesti měsíců. Může obsahovat stopy ořechů a arašídů. Vhodné pro vegetariány.

Země původu Indie. Vyrobeno v Anglii. Skladujte v suchu a chladu.

Kari pasty od výrobce Patak’s jsou primárně určeny pro přípravu indických kari. Jejich chuť je bohatě kořeněná a jsou k dostání v různých stupních pálivosti. Pasty Patak’s najdete nejen v indických domácnostech, ale i v kuchyních indických restauracích, což svědčí o jejich výborné chuti a všestrannosti.

Pasty se obvykle přidávají hned na začátku do základu omáčky: Na rozehřátém tuku krátce orestujte lžičku kari pasty, přidejte cibulku nechte zesklovatě a pak už postupujte podle oblíbeného receptu. Kari pastu ale můžete použít i v závěru vaření, když vám kari připadá málo dochucené. Nejrychlejší způsob dochucení kari, který používají i profesionální kuchaři: Kari zahřejte na vyšší teplotu, uprostřed vařečkou udělejte místo tak, abyste kari pastu dali přímo na rozpálený povrch pánve. Zprudka oorestujte a pak promíchejte s omáčkou.

NEJPRODÁVANĚJŠÍ


Vytvořeno systémem www.webareal.cz

ZDk1Z