S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko "OK" souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete zde.
Ok

NOVINKY

arr31. 4. 2022 - E-shop Gurmánkoření.cz v novém designuJe čas na změnu! E-shop Gurmánkoření.cz prošel kompletní změnou systému a designu. Všechny kategorie... arr31. 4. 2022 - Nejlepší kurzy indické kuchyně v Praze!Máte rádi indickou kuchyni a chcete se naučit techniky tradičního vaření poctivé domácí kuchyně?...

Úvod » Kari koření a garam masala » Kari Mild madras mleté TRS, 100g


        

Kari Mild madras mleté TRS, 100g

Mild Madras curry powder

skladem

 


0x
Číslo produktu: 2306028
Výrobce: TRS
naše cena:
39 Kč

do košíku:
   

100g, Směs koření Kari mild madras

Složení: koriandr, kurkuma, chilli, hořčice, kmín, pepř, pískavice, česnek, sůl a fenykl.

Země původu: Indie. Baleno v Anglii. Skladujte v suchu a chladu.

Směs koření Mild madras vyniká bohatým, perfektně vyváženým aroma a jemnou lehce pikantní chutí. Je to ideální směs kari koření pro přípravu široké palety jídel - od vegetariánskách kari po výrazná pákistánská kari s jehněčím masem.

Pečené pikantní kuře "Madras" v jogurtu

Potřebujete: 8 kuřecích stehen bez kůže, 6 lžic hutného bílého jogurtu, koření kari mild madras podle chuti (originální recept počítá jednu lžíci), 1 střední cibuli pokrájenou na tenká kolečka, 4 lžíce vody, 1 lžíci čerstvého koriandru nebo petrželky na posypání.

Postup: Omyjte a osušte kuřecí maso. Smíchejte jogurt, trochu vody a koření kari mild madras. Směsí dobře potřete maso ze všech stran a vložte do pekáčku (maso i ochucený jogurt), posypte cibulkou a pečte hodinu a půl na 200°C.  Až bude kuře propečené, posypte ho čerstvým koriandrem a servírujte s opečeným bramborem, rýží nebo Chapattis.

NEJPRODÁVANĚJŠÍ


Vytvořeno systémem www.webareal.cz

NmY2MGNmZ