Úvod » Kari koření a garam masala » Kari koření na maso a zeleninu, Shan Meat & Vegetable, 100g
100g, Indické koření na maso a zeleninu (Meat & Vegetable Curry Mix)
Tato směs indického koření je vhodná do všech druhů indického kari s masem a zeleninou. Indické koření na maso a zeleninu je vyváženou kombinací hřebíčku, skořice, kardamomu a červeného chilli.
Složení: paprika, červené chilli, sůl, římský kmín, carom, turmerik, zázvor, česnek, černý pepř, koriandr, muškátový květ, hřebíček, skořice, kardamom, citrónová kyselina, maltodextrin, sójový protein, cukr, silicondioxide.
Skladujte v suchu a chladu. Země původu Pákistán.
Zeleninové kari
500g masa pokrájeného na kostky, 500g oblíbené zeleniny pokrájené na menší kousky, 1 cibule pokrájená na tenká kolečka, 2 rajčata pokrájená na kostky (bez slupky a bez jadérek), přepuštěné máslo ghí nebo olej, indická směs koření na maso a zeleninu.
Postup:
1) Cibulku opečte na ghí nebo oleji. Přidejte maso, rajčata a směs koření na maso a zeleninu, podle chuti osolte. Za stálého míchání pár minut společně opékejte na nízkou teplotu.
2) Přidejte 2-3 šálky vody a vařte na mírném plameni, dokud maso není téměř měkké. Přidejte zeleninu (případně dolijte vodu, pokud je třeba). Pár minut povařte na prudkém plameni, potom teplotu snižte a vařte, dokud zelenina není měkká
NEJPRODÁVANĚJŠÍ