S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko "OK" souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete zde.

Úvod » Kari pasty, čatní, omáčky » Korma pasta Patak’s, 250ml


        

Korma pasta Patak’s, 250ml

Korma paste Patak’s

skladem

 


0x
Číslo produktu: 1030
Výrobce: Patak's
naše cena:
98 Kč

do košíku:
   

250 ml Korma Curry Paste (Patak´s) Korma pasta

Korma je vynikající méně pálivé kari a dnes patří k nejoblíbenějším. Delikátní směs koření s kokosovou příměsí dodá pokrmu jemnou a přesto autenticky kořeněnou chuť.

Složení: voda, rostlinný olej, sušený kokos, cukr,rajčatový protlak, sůl, zázvor, česnek, koriandr, kmín, cibule, kyselina octová, kurkuma, paprika, kukuřičná mouka, koření, kyselina mléčná, sušený koriand. Neobsahuje gluten. Může obsahovat stopy ořechů.

Země původu Indie.

Recept na klasické Kuře Korma

Potřebujete: půl kila kuřecích prsou pokrájených na kostky, 1 menší cibulka pokrájená na kolečka,
1 malá lžička podrcených kuliček celého pepře, 1 lžíce pokrájených mandliček, 25ml tučné smetany, 1 lžíce pokrájeného čerstvého koriandru nebo petrželky, 1/2 lžíce semínek fenyklu, 1 větší rajče na kostičky, 2 lžíce oleje, 1/2 lžíce čerstvého jemně krájeného zázvoru, sůl k dochucení, 3 lžíce Pasty Kari Korma. 

Postup: 

1) Rozpalte olej v pánvi a osmažte cibulku. Přidejte fenyklová semínka a smažte 2 - 3 minutky. Pak přidejte černý pepř a kuřecí maso. Opékejte 3 minuty a vmíchejte Pastu Kari Korma a rajče. Duste dalších 15 minut, nebo dokud maso není zcela měkké. Pokud se bude směs přichytávat ke dnu pánve, přidejte trochu horké vody. 

2) Vmíchejte zázvor, půlku koriandrových lístků, mandličky a smetanu. Vše společně povařte 3 - 4 minuty. Před servírováním posypte zbylým koriandrem.  

NEJPRODÁVANĚJŠÍ


Vytvořeno systémem www.webareal.cz

OGVlMTc