Úvod » Kari pasty, čatní, omáčky » Korma pasta Patak’s, 250ml
Položka je dočasně vyprodána. Zboží nelze objednat.
250 ml Korma Curry Paste (Patak´s) Korma pasta
Korma je vynikající méně pálivé kari a dnes patří k nejoblíbenějším. Delikátní směs koření s kokosovou příměsí dodá pokrmu jemnou a přesto autenticky kořeněnou chuť.
Složení: voda, rostlinný olej, sušený kokos, cukr,rajčatový protlak, sůl, zázvor, česnek, koriandr, kmín, cibule, kyselina octová, kurkuma, paprika, kukuřičná mouka, koření, kyselina mléčná, sušený koriand. Neobsahuje gluten. Může obsahovat stopy ořechů.
Země původu Indie.
Recept na klasické Kuře Korma
Potřebujete: půl kila kuřecích prsou pokrájených na kostky, 1 menší cibulka pokrájená na kolečka,
1 malá lžička podrcených kuliček celého pepře, 1 lžíce pokrájených mandliček, 25ml tučné smetany, 1 lžíce pokrájeného čerstvého koriandru nebo petrželky, 1/2 lžíce semínek fenyklu, 1 větší rajče na kostičky, 2 lžíce oleje, 1/2 lžíce čerstvého jemně krájeného zázvoru, sůl k dochucení, 3 lžíce Pasty Kari Korma.
Postup:
1) Rozpalte olej v pánvi a osmažte cibulku. Přidejte fenyklová semínka a smažte 2 - 3 minutky. Pak přidejte černý pepř a kuřecí maso. Opékejte 3 minuty a vmíchejte Pastu Kari Korma a rajče. Duste dalších 15 minut, nebo dokud maso není zcela měkké. Pokud se bude směs přichytávat ke dnu pánve, přidejte trochu horké vody.
2) Vmíchejte zázvor, půlku koriandrových lístků, mandličky a smetanu. Vše společně povařte 3 - 4 minuty. Před servírováním posypte zbylým koriandrem.
NEJPRODÁVANĚJŠÍ